11 aug. 2016

Sista sommarlovs veckan

Denna vecka går mot sitt slut, tack och lov. Det blev inte som jag hade tänkt eller hoppats. Solen har lyst med sin frånvaro mer eller mindre. Höst vindarna har kommit och regnet har smattrat mot mina rutor flera gånger om dagen, vissa dagar...

Barnen har sin sista sommarlovs vecka, och jag hade tänkt massa mys med parklek, blåbärsplockning i skogen mm. Men redan i måndags så kom min systers son hit för dom har börjat jobba, jätte mysigt och sen stannade både han och min syrra på lunch här. Tisdag hade jag två gamla vänninor här, dom är systrar. Den ena bor i Virginia så henna har jag inte träffat på flera år. Den andra är gravid och ska när som helst ha, så spännande. Så dom kom även den enas dotter med som är lika gammal som Estelle, så dom hade jätte kul ihop. Efter lunch kom även min svåger och hans son cyklande till oss, de tyckte systarna var roligt får dom hade inte träffat min svåger på 10-20 år heller. 

Och i går ons fick min granne som är hög gravid värkar och hade ingen att lämna hennes två döttrar till, så självklart ska hon lämna dom här, mina barn blev överlyckliga av att ha kompisar här en hel dag.... deras farbror skulle komma och hämta dom efter han sluta jobbet, då hade jag varit ute och plockat äpplen i vår trädgård mellan skurarna och gjort en god äppelpaj som dom gärna stannade och åt på. Det var verkligen en jätte mysig dag, men lång.


Så idag när jag får ställa klockan ( för vi sover för länge ) känner jag att jag inte vill göra någonting, bara sitta i soffan med en the kopp. Ni som har små barn vet ju att det inte går... så länge ;)
Dom två äldre barnen körde jag till förskolan och den andra som ska börja på ny skola och fritids, fick komma dit idag o "känna" lite på hur det känns så här några dagar innan skolan börjar. Men det blir en kortis så snart ska jag hämta dom igen. Sen ska vi mysa när dom kommer hem, spela spel och fika nutellabullar och bara ha mysigt, och bara vara, bara vara vi!!!

Det är fantastisk att en vecka går så fort, när man ändå har roligt och det flyter på. Fast att jag är jätte trött för dagarna har gått i ett och jag har haft folk här varje dag, så längtar jag till ikväll då jag ska sitta i soffan och kolla på "The good wife" och dricka the. Sen i morgon är min man ledig (lyxigt) men vi ska röja i källaren och åka till tippen, inte jätte glamoröst men nödvändigt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar