25 nov. 2012

Jul pimpat

Oh vad jag diggar julmusik, saknar snön utanför och så där lite lagom kallt. De här råa våta kan kvitta för mig....

Jag jobba i lördags det gick bra trots att det var köpstopp!Sen hem och börja julpimpa upp med stjärnorna och stakarna och fina kransen på dörren och mina nya julgadiner och massa annat fint som hör julen till. Vi köpte en jätte fin krubba med på loppis förra lördan.

Man orkar inte pyssla hela kvällen så sen kolla vi på tv och de sluta med att jag somnade i soffan som är rätt vanligt....

Idag åkte vi och köpte en julklapp till barnen sen åkte vi på kondis till ett urmysigt ställe som heter Aludden. Dit rekomenderar jag er starkt att åka till om ni vill ha ett mysigt, gott och trevligt ställe. Vi fikade bara men man kan äta där med och de hade jag gärna gjort de såg sååå gott ut, en fantastisk buffe som söndagsmiddag. Ligger vid sjön i det vackraste huset. På andra sidan vägen ligger en stor lekplats. Dom bakar stenungsbakat bröd och vi köpte med oss fikonfrallor hem med deras egna marmelad fikon med lite sprit i som vi ska spara till julbordet.

Jätte mysig dag, barnen och vi var lagom fusna när vi satte oss i bilen på vägen hem. 
Hemma åt vi taimat som vi delade på och efter det gick min man och barnen ut och lekte i sandlådan och greja lite i trädgården medan jag fixa lite fint inne med blommorna och ljus och så. Jag älskar att få va själv och lyssna på julmusik Högt och gå runt och pula lite i min takt.... så glad vi är klara med detta nu. För denna vecka har jag lite att göra de ska bakas i Ruus i morgon med min Elin jippi det är såå mysigt. En lite bakstuga ute på landet med vedeldad ugn där man bakar dessa fantastiskt goda ruus kakor.

Sen jobbar jag på lördag och efter det ska vi antingen gå på julmarknad eller bara njuta av att vi har adventsfint och slippa fixa hela lördagen till första andvent på söndag!

Trevlig kväll på er ♥ 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar