1 dec. 2012

1 dec

Jobbat idag full rulle på stan och hu så kallt det blev om nån hade dörren öppen för länge.... men jag har ju min goa päls så jag fryser inte ett dugg. Så glad för den!

En sväng upp till lagret och där fick jag en julskiva av min vän Pia från Betlehemskyrkan i Göteborg. Har inte lyssnat på den än och de Pia vill ja säga har bara med att göra att vi inte har nån cd för den brann upp för några v sen och min man har inte fixat nån ny.. kanske får ja en i julklapp? Det snöar lätt och försiktigt idag, min son som var liten förra vintern är helt lycklig så charmigt han vill ta på snön från himlen, men den smälter ju... konstigt.....

 
Hem efter jobbet då jag åt mat som min man gjort potaismos och kyckling jätte gott får jag säga. Ja hade nämligen totalt glömt ta med mig nåt till jobbet inte ens en frukt...så jag åt med god aptit.

Vi hyrde nya "Dark night rises" oj den förr var ju så spännande och denna var snäppet bättre. Batman alltså!
Se den!

Annars en lugn skön kväll, varma mackor med sallad blev kvällsmat. Sen har vi sorterat tvätt sånt där trist lördags måste, imorgon är det tomteparad här i byn de lockar inte mig alls men kanske mina barn. Så vi får se vad dom tycker jag är ju varmt klädd och sen julmusikal i Pingstkyrkan här det tror jag uppskattas.

 Såg kort idag på min bror lilla kille Lewis, ja längtar såå mycket efter honom nu han är tre v och på ons ska jag få träffa honom. Längtar!!

Slutet gott allting gott!

Kram ♥ 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar