13 juli 2016

Pigall

Oh my....

Jag säger bara P I G A L L du måste bo där om du inte redan testat detta. Det absolut charmigaste, finaste hotell jag bott på. Den godaste frukosten, och bara alla detaljer, miljön gjorde att du fullkomligt älskade detta ställe. Att äta brunch där måste va en dröm. Allt var så genomtänkt och lyxigt.

Mina föräldrar va så gulliga och tog alla våra barn ett dygn. Dom ville inte att vi skulle vara hemma och röja i källaren ( som vi skulle behöva om nåt) utan att vi skulle göra nåt trevligt ihop. Så vi drog till Gbg, de var ju ändå så halv trist väder som vi nu är trötta på, längtar efter solen. Men vi strosa lite, gick på bio och sen åt gott på kvällen. Efter det myste vi på rummet för det var extremt fint där. 

Vi delade våra tankar, drömmar och framtiden. Men också nuet, var vi är som familj och vad vi behöver jobba på i vår relation. Jätte tufft att ta upp men väldigt skönt när man gjort det. Tror det är viktigt i dagens stress.


 Allt så snyggt och planerat i detalj, sånt uppskattar jag. Bara nyckel, inte ett kort som man stoppar ner.Här var det på gammalt vis en rejäl tung vacker nyckel. Så charmigt!

Det är ett dyrt hotell men det är det värt, håll utkik efter rabatter de gjorde vi och fick det jätte billigt.




Hoppas nu att solen vill titta fram så vi kan njuta av ledigheten och riktig semester!


Kram på er alla / C♥︎


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar