26 juni 2016

Midsommar

Ännu en Midsommar har gått av stapeln,  just detta år hade vi inte planerat någon fest eller bjudit hem några, utan bara skjutit den dagen fram för oss. Men sen blev vi bjudna till väldigt goda vänner och våra barn ville åka till Nyhem. Dels skulle min dotters favoriter uppträda med en lite konsert " Emmy & Ella" och sen var det massa jippo med hoppborgar, ansiktsmålning,lek och bus. Det var även fler av våra vänner som var där. 

Efter massa fram och tillbaka så åkte vi till Nyhem. Det blev en solig och extremt varm dag. Vi hade även min mans bror med familj där, som hade sin husvagn uppställd med förtält och allt på plats. Så vi körde mysigt långbord med grillning och tårta med fler gemensam vänner. En riktigt trevlig och underbara dag blev det. Vi bada en sväng för det var som luften var så kvav att den stod stilla, det fläkta så skönt vid sjön.


Vi hängde där till kl 23 då jag kände mig väldigt snuvig och nös mycket. Skulle också upp tidigt och jobba långpass dagen efter.



Det blev en väldigt lyckad dag, när vi satt i bilen på vägen hem mötte vi knappt några bilar, det var lugnt i sommar natten och barnen somnade så fort. 



Hoppas du med hade en bra och rolig midsommar!

Va rädd om dig kram / C ♥︎

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar