25 feb. 2011

Idag öppnar FRÖKEN HILDA kl 10 och jag va så trött sen igår på VIP en så jag stannar hemma idag och bara tar de lugnt. Men jag önskar min syster yster den bästa dagen såklart!

Jag har de så lyxigt idag att Sophia kom hit med en underbart god pizza från Cyrano och sen hade hon bakat kladdkaka ( såå länge sen jag åt de) den va ljuvligt god o perfekt kladdig så den bara slank ner. Sen åkte hon o hennes man till Ikea och hon va så gullig o köpte lite till mig med, vilken lyx va?! En underbar dag helt enkelt sen kom min älskade hem och vi hyrde film och bara mös. Har haft såna sammandragningar så de va skönt att bara hänga i soffan!!!

Ha en go fredag vänner!

23 feb. 2011

FRÖKEN HILDA BUTIKEN!!!

Måste ju göra lite reklam nu så här dan innan dagen för öppning ;) Gå in på www.www.frokenhilda.se och se på min älskade systers hemsida till henne nya butik. På fredag kl 10 öppnar hon på kungsgatan 21 i Alingsås. De ska bli sååå spännande!

Ha en go dag allihopa!

19 feb. 2011

Per- Erik Hallin och Anders Widmark

Ikväll har vi varit på konsert min älskade man och jag! Mormor och morfar satt här hemma och passade Estelle medan hon sov. De var nästan fullsatt där nere  kyrkan och när Per- Erik började spela och sjunga var de som att gå flera år tillbaka i tiden, såå underbart. Vilken röst han har!
Jag kan ärligt säga att ja inte alls var lika imponerad av Anders Widmark mer av hans trio och av att han och dom musiker han hade var väldigt engagerade och hängivna vilket jag verkligen 'älskade.

Sen drog jag hem till min syster och sov där, hon ska ju öppna butik så de hade kommit 5 lådor me kläder som vi tog upp titta på och prismärkte lite. Jag köpte ett par ur snygga Jeans till Estelle som vi plocka upp, hon har nämligen inge utan vuxit ur sina så dessa blir kanon i vår o sommar!  Trött somnade ja sen och vaknade kl 8.30 så skönt ingen lite som väckte mig, åt god frulle innan syrran körde hem mig till de mina.

17 feb. 2011

ONSDAG!

Jag har nu några onsdagar framöver bokat tid hos tandläkaren för att göra en brygga. De bästa är att min svärmor har Estelle och min kära svägerska åker till Göteborg varje ons för att ta sprutor mot sin allergi. Så jag är på avenyn hos tandläkaren ganska högt upp och min svägerska lite längre ner på Avenyn. Så bättre kan de inte bli, vi tar bilen ihop från Alingsås lämnar våra guldklimpar hos svärmor i Partille och fortsätter till Göteborg, oftast så vi hinner gå en sväng på stan och helst ta en lunch! Sist åt vi sushi ur gott. Lite shopping hann vi oxå med. Sen satt jag över 45 min och dom borra och slipa mina två stackars tänder, de gjorde så grymt ont trots bedövning så kändes de. När jag väl kom hem fick jag faktiskt ta Alvedon när bedövningen släppte för de gjorde ont, ont , ont.


15 feb. 2011

Alla hjärtans dag!!!!

Önskar er alla en underbara alla hjärtans dag!! 


Idag blir de butiken igen de kommer leverans, jätte kul. Min pappa kom och tog Estelle så jag o syrran kan jobba på. De blev massa upphängt och prismärkt samt fyller vi på lagret lite. Detta är så roligt ;)

Sen på vägen hem köpte jag och Estelle en hjärtbakelse till Henrik och satte på kaffe när vi såg att bilen kom hem. Och Henrik köpte thai hämta mat och så hyrde han en ur rolig film som hette "GROWN UPS" den va faktiskt lite små söt och rolig, eller så var vi enormt trötta så vi garva av de. Så fick ja en  
kärleksförklaring i mitt öra som gjorde mig tårögd. Han hade inte skrivit något kort men de gjorde som sagt var ingenting! Så de var en ur mysig kväll och sen la vi oss redan 22 man känner att man e lite mör efter penicillinet, och Henrik äter de fortfarande. 

13 feb. 2011

Spännande!!

Min syster ska öppna butik, och de är sååå spännande. Dels är de ju massor att göra saker man inte ens tänker på förens man står där och ser allt på plats, alltså hon har gjort om totalt. Med golv, väggar, färg mm så de är otroligt fint och ett väldigt lyft om man tänker hur de såg ut innan.

Har ju varit så sjuka så jag har haft dåligt samvete att jag inte hjälpt till mer. Men jag måste ha barnvakt oxå jätte trist o segt och ha med lilla Estelle.

Men vi har fått gjort en del som prismärkning, sorterat, tagit upp varor och prickat av och sen ställt och hängt upp. De blir verkligen fint!!

1 feb. 2011

Bildbevis!


 Ja här har vi lekt lite... men dock ett bildbevis på hur stor och tjock jag är ;) några har frågat om de verkligen bara är en där och ja de är det! man får tänka på att Estelle bara var typ 7,5månader när ja blev gravid igen och jag hade verkligen inte gått ner i vikt. Så ja e så stor och tung nu att ja bara vill ha ut den nu. Svullna fötter och händer, ständigt täppt i näsan, sover dåligt, kissar på nätterna o har svårt att somna om. Så nu e de inte alls långt kvar. Bara 28 dagar kvar till inskrivningen....



 Estelle lekte att hon oxå hade ne bäbis i magen, fast de roliga är ju att pilla i min navel.