28 aug. 2012

Morgons mys


Morgonstund har guld i mun.....

Mina bästa barn har vaknat och ligger i vår säng och tittar på bolibompa jag njuter av att gosa med dom på morgonen. De är så skönt tänker jag att dom slipper stressa upp för att gå på dagis, dom är ju så små än. Kallt är det med nu på morgnarna... därför är det skönt att ligga kvar under täcket med öppet fönster.

Jag har ont i hela kroppen idag, var på massage igår när min man kom hem så välbehövligt. Hon tycket jag var otroligt stel och spänd. Inte konstigt tänkte jag och hon tycket absolut inte jag skulle vänta mer än 4v till nästa behandling. Så jag boka en ny tid, viktigt ta hand om sig tänker jag. Så värken idag får jag helt enkelt leva med, de måste ju gjort susen i går.

Jag har börjat äta järn tabletter med för att jag är så slut och trött. Jag är inte gravid för er som tänker det, då brukar man vara as trött nämligen. Och de är som jag är så trött somnar före barnen och då lägger vi ju dom tidigt som ni vet 18.30 ca. Så jag ska andas och ta det lugnt nu.





 

 Blev bara så sugen på Saffran , de  är en god krydda om du frågar mig. De triggade igång mig efter det jag gjorde häromdagen med saffrans såsen  så jag var tvungen göra en lax i ugn med saffrans sås och pinjenötter till kokt potatis och sallad. Till efterrätt gjorde jag rabarber och jordgubbspaj. 

Nu ska jag och Estelle läsa medan lilleman vilar. Och kanske kan jag slumra lite med... Matteo vakande när larmet ringde på min mans telefon kl 06 i morse, inte bra. Så han och jag la oss i Estelles´säng men va hjälpte det han somnade inte om. Så de blev tidigt för oss idag hua.

Kram till er alla /♥

27 aug. 2012

Tänkvärt

Helgen går för fort enligt mig, jag hinner inte med allt jag vill göra och drömmer om. De är stressande med alla projekt och du kanske förstår mig eller så tänker du.. men tagga ner då. Du behöver ju inte stressa och göra allt. Mm de är lättare sagt än gjort!

Min man tycker jag har höga krav på mig själv och mitt hem. De håller jag kanske inte med om helt, men de ligger väl nåt i det han säger han om nån känner ju mig.

Jag läste en blogg som heter "Jag är Elisabeth" vet inte om ni såg "Sofias änglar"  när de gick då var hon Elisabeth en dom gjorde ett gripande program om och hon säger där att "Facebook" inte bort ditt liv. De är nåt jag gått och tänkt på ett tag, denna Facebook,Instagram, spel på telefonen, och att vara anträffbar dygnet runt de kan inte vara sunt i långa loppet?! Mitt i det har man jobb,familj, vänner,ett hem och Småbarn och faktiskt ett Liv. Så summan av kardemumman in mitt huvud blev ta och lägg detta åt sidan ett tag, folk vet vart du bor och vill mina vänner mig nåt så har dom min adress och kan komma och hälsa på. Att större delen av dagen ha min telefon på ljudlös är otroligt skönt. De är sällan nåt "Livsviktigt" folk vill mig. Då får dom ringa igen.

Så nu när vår lilla Estelle som snart blir tre, och inte alls så lite längre och ska  börja inskolas här nästa vecka på dagis så har jag stressat för det.För hon vill inte gå dit och inte bli lämnad.Vi pratar mycket om de hemma men vill inte göra nån stor grej av detta med henne. Men de klart de maler i mitt huvud som sååå mycket annat jag tyvärr inte kan dela här med er. Jag önska att detta kunde vara min dagbok som jag tänkte från början. Har hela mitt liv skrivit dagbok och de är nåt jag vill fortsätta göra dels för att få ur sig sakerna som kan vara som bördor, dels för att de är kul att gå tillbaka och se och känna de man tyckte och kände för några år sen och se förändring eller så. Men de funkar inte att va så personlig här!

Så jag kommer tagga ner här ett tag, ta hand om mig själv och min familj och prioritera det som har ett värde i livet och när jag känner mig piggare och inte har så mycket runt om kring mig så kommer jag att ta tag i detta igen. Möjligtvis att ja lägger ut nåt recept eller nån text eller ett kort då och då men. Bara när jag orkar och lusten faller på kommer jag skriva. De kan vara en gång i veckan eller varannan vi får se.

Ta hand om er därute och glöm inte att du är värdefull för de finns bara en av dig och det är du!

Kram ♥

25 aug. 2012

Medelhavspytt med saffran

I dag är en ny dag med nya möjligheter! Jag har varje lördag massa projekt jag tänker att "vi " ska utföra... min man är inte alltid med på noterna. Undra varför?! Så idag när han vill börja måla om balkongen och jag trodde vi skulle sätta upp alla hyllorna, tar vi ett rejält snack. Försöker få han att förstå att utan körkort är jag rätt fast i småstaden... allt från att titta på växter till att åka till Ikea och köpa ramar som fattas till en utflykt till att stor handla eller bara hälsa på nån, och sen är detta min arbetsplats och mitt hem. Så det var skönt att vädra tankarna för han tänkte inte på det. Så lätt man bara tar för givet istället för att FÖRSÖKA förstå den andra parten. Vi är grymt olika kvinnor och män. Bara inse och de var de vi skratta åt i går på den filmen... när man får barn oh my då lär man känna varandra ordentligt OCH man ser hur mycket man har med sig hemifrån ens uppväxt. De tänker jag ofta på nu när jag själv är mamma till en SON!!! 
Jag tänker på den kvinnan som kommer gifta sig med MIN son och på hur jag vill att vår relation ska vara. Dels med min son och med hans kvinna... för handen på ♥ de är kvinnan som har koll i hemmet. Du får säga va du vill men jag känner inte nån eller nån som känner nån där mannen har full koll på allt, barnens storlekar och vad som behöver in handlas till hösten, samt vad som ska rensas ut,födelsedagar, middagar eller bjudningar,presenter, stor handling osv.....Ja säger du men kära nån  Matteo är bara 1,5år och de är mååånga år kvar. Ja visst de är sant men jag vill redan nu ha de i tanke och arbeta för att inte göra de så tjejigt och killigt i uppväxten. Vi får alla hjälpa till de är inte mamma som ska städa och fixa allt, eller lita på store syrran... nä här får man reda sig själv!



Över till nåt helt annat, den goda maten jag gjorde idag. Hitta ett fantastisk recept som jag gjorde om lite ;)

Måste dela med mig för de är så lätt, gott och snyggt!


4 pers
Ingredienser

5 st potatisar, av fast sort, ca 5 dl
1 st gul lök
2 st vitlöksklyftor
200 g champinjoner
2 st fänkålsstånd, à 200 g
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
tomater
1 tsk timjan
olivolja, till stekning 
kyckling file´ ( hade jag) annars vegetariskt

1. Skala potatis, lök och vitlök. Skär potatisen i tärningar. Hacka löken och vitlöken.
2. Stek det i olivolja i en stor stekpanna eller två mindre i ca 5 minuter.
3. Skär svamp och fänkål i bitar. Stek det i omgångar i pannan och krydda med salt, peppar och timjan. Efterstek pytten ytterligare 5-10 minuter.
4. Skär tomaterna i tärningar. Rör ner
5. Strö över lite färsk timjan och servera gärna med en klick saffrans- och vitlöksmajonnäs. Jag hade kyckling file´till som jag stekte upp i små bitar med.

SAFFRANS- OCH VITLÖKSMAJONNÄS

Den här såsen fungerar lika bra till fiskpinnar som i en fisksoppa eller pytt. Smaksätt 1 dl majonnäs (hemlagad eller inhandlad) med 1/2 påse saffran och 1 pressad vitlöksklyfta. 

Jag tog 1/2 dl majonäs och 1/2 dl cream fraiche  istället med saffran och vitlök sååå gott.

Ett recept från:
Så här gott blev det och jag tog färsk timjan från trädgården som min älskade Estelle hämta åt mig. Så gott lycka till!

Nu blir det vila efter allt vi fixat med idag, syrran springer Midnattsloppet ikväll och jag tänker på henne...

kram på er / ♥


 

Äntligen fredag

Min prinsessa har fått nån slags ögoninflammation tror jag, de är så svullet under ögat idag från att vara röd under ögat igår. Så jag ringer Vårdcentralen, dom vill att vi kommer in. SÅ segt att få en jour tid, då får alla samma tid och man får sitta i timmar ibland. Jag förstår faktiskt inte de "smarta" med det när man har småbarn.

Men de trodde att hon fått en vagel, de är inte vanligt bland barn. Men vi får recept belagda ögondroppar som ska tas två ggr per dag.
Hon är så duktig min flicka, hon får en choklad nyckelpiga hos moster när vi cyklar förbi.

Solen är här idag och jag tycker att hösten med sina vackra färger kan få fortsätta att va ljus och solig.

En intensiv vecka med massa viktiga samtal hit och dit, snart är det inskolning och vi förbereder oss här hemma, för hon vill inte börja där.


Friends with Kids PosterDe blir köpe pizza och film, och vill ni som småbarnsförälder känna igen er och skratta lite åt det så se den. Man hade delade känslor... från att längta tillbaka till sitt eget singel liv och en egen lgh till första graviditeten och allt runt omkring som är så mysigt och gulligt. Till kaos vardagen som de är i ett småbarns liv och relationen som får sättas åt sidan ibland när barnen och vardags bestyren tar massa tid och kraft.
Den får klart 4 av 5 ☀ av mig.


God afton / kram♥  

23 aug. 2012

För tidigt

De är så många tankar som snurrar i mitt huvud när jag vaknar varje timme, jag vet inte om jag drömmer eller om jag är vaken. Kl 03 vaknar jag av att Estelle viskar mitt namn flera gånger ganska surt till slut. Ja vaknar till och säger vad är det gumman? - Vart är bullarna vi bakade? Eh i frysen ner svara jag. Ok säger hon och vänder sig om och somnar om.... jag som har såå svårt att somna om ligger vaken och blir lite full i skratt. Går upp på toa och tittar på båda barnen som lagt sig i vår säng så min man gått upp och bytt säng.

Sen somnar väl jag om men vaknar igen av henne att hon drömmer och skriker så Matteo vaknar till. Suck jag är verkligen så trött, men söver om honom för att vakna en halvtimme senare och ser att klockan visar att min man borde gå upp nu, sms in till han och ber han vara sitt tystaste så dom inte vaknar igen. De är han men vad hjälper det när jag ligger vaken. För trött för att gå upp och få lite egen tid ta en dusch utan nån som står och sliter eller  gråter utanför dörren eller ta en kopp the och hinna sitta vid datorn en stund som annars mest blir gjort på kvällen när dom lagt sig. Eller varför inte läsa och öppna all post som jag normalt inte hinner med förrän på lördagen,Ikea katalogen kom ju härom dagen den bara ligger tex. Men jag är för lat helt enkelt, önska så jag kunde vända mig och bara somna om. Min syster har samma problem som mig... efter barnen. Så märkligt och ett riktigt stressmoment!

Ja, hör dom vända sig och gnuggar sig i ögonen och sen får man två söta leenden. Godmorgon bästa barnen säger jag. Estelle vill titta på bollibompa och jag är så glad och tacksam att vi har en tv i sovrummet. Jag vet att de finns delade meningar om detta och att de förstör mm men just nu där vi befinner oss i livet är detta de bästa vi gjort. Där ligger dom med snutten och nappar och myser, så ljuvligt att se och jag kan dra mig en bra stund till. Vilket jag oxå gör och måste ha slumrat till för helt plötsligt hör jag nån som kommer in... jag fattar inte nånting och barnen ropar "pappa" då jag inser att de är fönster putsarna som är på utsidan... sån lyx jag ligger kvar och känner att idag kanske man skulle ta och putsa alla fönster inne. Eller en våning i allafall.....

Så skumt väder, regn, sol och åter fint regn och en stört skur. Jag tycker att hösten är här både att se bladen gulan och falla och de blåser och är kallt i luften.

En mys dag med film och bullar och mjölk blir det medan Matteo sover och jag hinner sitta med och laga massa kläder som skulle behövts lagats long time a go.Regnet smattrat mot rutan för att i nästa sekund se solen spricka fram, så lustigt väder. Vi går i allafall ut idag igen trots skumt väder. Jag klipper ner vår fula nyponbuske som står och blir större och större så man inte ser när man varken backar ut eller ska cykla ut. Sen har vi en ganska ful häck/buske som jag trimmade ganska rejält. Så nu känns de så kalt..... De kör så fort här utanför de är så irriterande.Så jag har ringt massa olika snubbar i kommunen tillslut fick jag komma högt upp och prata med en ingenjör för trafiken och tala med honom om att vi här vill ha blomlådor så man får sicksacka mellan. Vi har pratat mycket om detta grannarna och jag och nu går vi ihop ska bli så bra så bra. Så idag när jag lät mina barn leka vid trottoaren för att ja klippte ner buskar var en helt ny upplevelse. Ja fick sticka ut själv i gatan fler ggr och visa med händerna SÄNK FARTEN... fattar inte hur dom är funtade de bor barn här OCH de är ett bostadsområde?!

Slut och blöt kommer vi in efter jag vet inte hur många regnskurar. Matteo ser ut som han badat för han vägrar ha luvan på sig så han är hel blöt i håret. Vi myser i soffan och jag sätter på en film till dom men Matteo vill hellre att jag läser så vi sätter oss i andra soffan, de är tyst väldigt tyst efter ett tag och vipps ser jag att Estelle somnat. Oh no tio minuter kan förstöra en hel kväll med läggningen...... och mycket riktigt så blir det.

Jag är grymt trött i armarna efter den stora tunga saxen och att jag vaknade för tidigt idag. Så nu blir de soffläge och myskläder och tv för mig.

Må gott / ♥

22 aug. 2012

Ogräs röj

 Stolt över min duktiga tjej, som hjälper mig att städa. Hon erbjöd sig själv så de är inte nåt tvång, nog för att jag tycker dom ska få lära sig i tid och att dom ska hjälpa till och inte bli curlade så är hon ju inte tre år än. Men hon säger tack för maten och bär in sin tallrik på diskbänken och de är jag glad över. 

Finns ju inte nåt dåligt väder bara dåliga kläder... så vi ger oss ut jag rensar allt ogräs och barnen leker i sandlådan och med vatten och gungar och åker rutschkana, de går fort med lite vatten och halkiga galon kläder. Matteo älskar att gunga och han skrattar så när de tar hög fart. Så glad jag slipper gå iväg till nån lekpark en sån här dag, inte för att vi har så mycket kul här men att ja ändå har en helt okej trädgård att vistas i, med plats för lek och spring.
 

kolla vad mina otroligt vackra Hortensior har vuxit och blivit fina. Dom pryder mitt köksbord inne kan jag säga så fint.
Så glad att jag fick dom. De är så skönt att inte gjort nåt i trädgården detta år, vi flytta ju in förra sommaren och då var Matteo bara 5 månader och man hade fullt upp med att flytta och måla och tapetsera. Så trädgården liksom bara va.... nu ville vi ju se vad de hade att erbjuda va som kommer upp och vart. De vet vi nu så ikväll har vi gått runt och delat våra tankar och planerat hur vi vill ha det. Så skönt vi är överens med, de är alltid lättare då. Vi har givetvis under resa med trädgården kommit på nya idéer och ändrat oss och åkt runt och tittat på andra 1920- tals hus och trädgårdar. Jätte kul. Så glad för min trädgård som kommer bli hur fin som helst vänta ni bara.
En fröjd kommer de va att sitta här och dofta och njuta av allt de vackra.
Våra barn somnar så tidigt på kvällarna, tydligen inte när jag inte är hemma. Då har min man så svårt lägga dom små. Jag vet inte varför men de är så skönt och tyst och lugnt nu. Ska  njuta av det

Kram på er ♥

21 aug. 2012

KARDEMUMMA B U L L A R

Efter frukosten idag så la jag och barnen oss i värsta skumbadet, Såå otroligt skönt och mysigt jag hade handlat ett sånt gott skumbad på mässan från Sufraco, med doft av lavendel mmm i love. Medan vi ligger där ringer de både på mobilen och hemma så jag tänker att de är viktigt men de var Noa barnens kusin som under om vi ville cykla ner på stan med dom och fika. Såklart vi vill!!!

Här festar vi loss barnen äter god saker, Matteo sover i cykelvagnen bakom oss. Sån bra timeing att han somnade. Tack syrran för en mysig förmiddag

 Vi cyklade sen förbi ica på vägen hem för att köpa kyckling men de blev ju massa extra som vi behövde med, men som egentligen skulle handlat på stora handlingen utan barn. Men jag passade på nu med de ja kom på. Så nu var barnen super hungriga och klockan stack iväg, jag är så kissnödig när vi kommer in och Matteo över hungrig. Jag får då sån otrolig hjälp av min älskade, dyrbara dotter. Hon springer med alla varor från hallen upp till köket och ställer snyggt och prydligt på bänken så jag bara kan ställa in det i kyl/frys eller skafferiet. Jag var helt över lycklig hon är ju inte ens tre år faktiskt.Glassen lägger hon själv in alla strutar längst ner precis som de ska vara, min lilla goding. Jag älskar dig så mycket ♥  




Efter maten kom Noa hit och dom lekte och busa, jag började sätta en deg. Matbröd eller Leilas baguetter med surdeg så goda. Sen tänkte jag att när jag ändå håller på kan jag ju göra bullar med de var länge sen. Då ville ju ungarna va med såklart så Noa och Estelle hjälper mig att fixa degen och Matteo sitter på bänken och kollar på. Så vi gör Lelias bullar med med massa kardemumma och kanel. Jag har ju inte varit ute i skogen och plockat några blåbär tyvärr annars hade vi gjort hälften av Leilas super goda blåbärsbullar.




 ikväll blev det macka med ost/kalkon och tomat och en med hallon marmelad och en nybakad bulle, med en god kopp the. Som min man sa de finns inget godare än nybakta bullar.
Ligger nåt i det, dom är ju inte alls lika goda imorgon.

Ikväll ska jag kolla in Dallas och se om de är nåt att ha... tror ju inte det men....

Kram på er /

20 aug. 2012

Måndag morgon

Har inte träffat mina skatter på hela fyra dagar. Ja, tänker du va skönt och visst ja ska erkänna det. MEN ja hade sååå svårt att skiljas från dom, jag grät och tycket de var så jobbigt. Och fråga nån mig på mässan för mycket om dom så blev jag blank i ögonen. Som jag saknat dom... nån sa att ju äldre dom blir desto mer saknar man dom och de kan nog ligga nåt i det faktiskt.

Skön måndag att få vakan upp bredvid dessa ljuvliga små kroppar och få kramar och pussar och höra kärleksfulla ord viskas i örat. Estelle  ställer sig upp i sängen och sträcker på sig sitt längsta och står på tå för att visa att så mycket har hon saknat mig. Jag blir varm i mitt.



Idag bakar vi paj... matpaj Estelle och jag medan Matteo sover gott ute. Jag har köpt så gott rökt bog i charken på Ica så vi tar de och rödlök,färska orange ekologiska kvisttomater som fyllning idag, sen gör vi en god smet på ägg,grädde och kryddor och vispar ihop med riven cheddar fyller på med. Till det blev det en avokado sallad när den var klar så gott. Paj kan verkligen va underskattat som mat. Vi äter de såå sällan.
 


 Barnen har en vana att gå in i skafferiet och ta för sig av vad dom kommer åt. Godiset står längst upp MEN i en stor glas skål så han pekar alltid dit upp och vill ha, helst alla dagar. Men de kan även bli att han öppnar en äppelvinäger och häller ut så de doftar starkt här i köket, så jag känner att ja måste ta tag i skafferiet nån dag och fixa nya platser samt r ö j a!

Här dricker dom bravo festis, som nu säljs som tetra med tre i varje mycket bättre en festis och inte lika mycket socker. Och till detta en majs krok dom smakar ju mest papper men Estelle tar gärna en Matteo skakar på huvudet.

Sån mysig dag vi haft, känner att ja släpar efter med tvätten och packa upp samt när jag tittar ut i trädgården får jag panik vad ogäster växer. Men det blir inget röja i trädgården idag utan tvätta, tvätta, tvätta.

So long friends
/♥

18 aug. 2012

30 Års fest

 Vi börjar startar med en god frukost. Sen strosar vi runt i stan och chokat nog möter mina föräldrar av alla människor.

Vi tar en lunch i stan det blir såklart sushi, grymt gott.

Njuter av storstadspulsen samt av alla små mysiga butiker som bara inte finna i småstaden. Som en riktig god saluhall i mini format.

En dag går fort, vi är inte på mässan alls idag utan ska iväg till Christines 30 års fest i Uppsala så vi har det soft fram tills dess. Jag hinner faktiskt med att besöka en av mina bästa vänner med som hämtat hem den sötaste lilla flicka från Etiopien. Och de är så roligt att se dom, hon platsar som handen i handsken. Deras äldre barn bär omkring på henne och hon skrattar så gott. Det är starka känslor direkt och ja fascineras av att man har de nerlagt så starkt i sitt ♥ jag skulle vilja ha henne själv. Fina, fina Eli välkommen hit!







 Så jätte gott är denna Thailändska buffé. Det är massa folk, jag känner igen många men bara till utseendet. Sitter med Rosita o Annsoif och skrattar gott ute i solstolarna på altanen, till slut får man sätta på sig en lite filt för de är inte varmt i luften när klockan blir senare.

Så vackert och smakfullt hem har dom, och ja njuter av att vara barnfri och få äta min mat ifred samt inte bli avbruten i samtal och bara få sitta utan att springa efter dom små. Detta är lyx och lycka!






 Dessa tårtor är det vackrast jag sett, Christine hade velat att de skulle gå i "pip" temat och de får man ju säga att de lyckats! Hon som gjort dom var med på festen och dom var sagolika. En var mer Amerikans i sin smak dvs mer kompakt och torrare, den med rosor var precis som våra Svenska god väldigt god.

Trevlig att få träffa gamla och nya vänner, samtala och skratta och äta gott. Vi har ju en bit till hotellet och när vi närmar oss Sthlm slår de oss att de är midnattsloppet. De blinkar och lyser på himlen!



Sån lyckad dag och kväll vi hann mycket, och de glädjer mig att jag fick träffa Louise och se hennes skatt. Festen och fått en dag istan med bästa Annsoif. Vi somnar alldeles för sent som vanligt. Imorgon blir en ny dag då vi ska ta sovmorgon om man nu kan.... de är knepigt de där att man blivit som en klocka själv. Van att vakna med barnen. Men hoppas kan man ju alltid.






17 aug. 2012

Sthlms häng

 Ännu en intensiv dag på mässan. Jag får sån inspiration till att pyssla mer. Detta ger verkligen energi att gå och se allt vackert, både för ögat och själen.

Säger hej då till syrran och träffar min Annsofi. Vi drar till vårt favvo ställe och äter Italienskt. Drar sen till Hotellet, där vi njuter av att sitta mitt i stan på uteplatsen och små prata och smutta på vår coca cola.





16 aug. 2012

F O R M E X

Har varit på en fantastisk mässa nämligen Formex uppe i Sthlm. Jag kombinerade nytta med nöje kan man säga. Min kära vän Annsofi och jag brukar nämligen en gång om året åka till Sthlm och bo på hotell och bara mysa, gå och strosa på gatorna i vår kära huvudstad.

Så nu skulle jag och syrran först åka på inköp till butiken. Vi startade på tor morgon med att gå upp 04.15 de var segt. Men jag somnade på tåget och vi steg av i ett mulet Sthlm. Vi åkte till söder till Mini rodinis kontor. Så otroligt snygg deras kollektion var, den kommer i februari den första.... håll ut säger jag bara.

När vi kom ut därifrån lyste solen och min kära vän Pia hade ringt ner min telefon, hon stod på mässan i deras monter. Jag ringde snabbt upp men fick inget svar så vi begav oss mot Älvsjö mässan.

När vi kommer in fylls jag av lycka att få vara här igen, jag har ju varit med i så många år men sen vi fick barn har jag inte varit med. Så att få åka med denna mässa var riktigt kul. Vi går för att säga hej till våra vänner Pia & Peter på Balders. När vi kommer dit är Pia upptagen med kunder men hennes man säger till mig att gå över till en monter och pekar bara rakt över.... jag förstår då vad dessa missade samtal handlar om. Jag får nästan panik när ja kommer in i deras monter och ser allt fint. Barn saker är det, allt från tårtor i trä med fina ljus, bord och stolar,sängar,kök, dockskåp, fåtöljer mm. Estelle fick ju ett kök från Peter och Pia för ett år sen och de kom här ifrån sååå fint. Så dessa dockskåp då som jag ville ha till Estelle inte än utan som hon ska få när hon blir lite äldre. Men allt jag frågar om ( dom är från Holland så dom pratar bara engelska) är tingat och jag är nu frustrerad. Men de finna lite kvar jag tingar allt som finns kvar utom två saker....

När min älskade Pia pratat klart med sin kund och vi möts och jag säger "allt är redan tingat" jag ville ha de vackraste dockskåpet i vitt och det lilla sminkbordet i vitt med en spegel man kan fälla upp och ner med en lien pall till. säger hon ord som blir som rosa bomull i mina öron... jag har tingat detta till dig, jag tog de jag trodde du skulle gilla för du SVARADE  ju aldrig i telefonen...... TACK min finaste Pia. Vad hade jag gjort utan dig i mitt liv?!

Nu kommer här massa bilder från mässan så ni förstår (fast de kommer ni inte göra om ni inte varit där) de finns allt och massor av allt och uppbyggda vackra montrar som man vill ha allt i fast man inte har den stilen egentligen, de ser bara så läckert ut. SÅ jag har fotat massa saker.




















  På kvällen åt syrran och jag super gott och gick till hotellet som är en helt annan historia ;)


Nu väntar en ny dag med nya möjligheter!

Annsofi och jag ska bo På Elit de kommer bli bra om man jämför med detta Connect som vi bodde på det får starkt - av oss!