31 okt. 2011

Kusin vitamin!


Då var de dax för höstlov för alla barn som går i skolan, kul! Så två av våra  barns kusiner från Stockholm  hit några dagar över lovet, så då blev de lunch hos mamma & pappa idag med alla syskon och syskonbarn, Estelle ville ha på sin nya kappa från Minirodini såå snygg, och Matteo i sin skinpaj och keps.

Mammas goda äppelkaka
Mamma bjöd på god köttfärssås och ris med tillbehör av olika grönsaker, precis sån mat som barn gillar. Så alla åt med god aptit, Hilda min systers dotter kläckte då vid bordet att hon inte ätit mormors köttfärssås knappt, nä svarade min syster de är för att vi alltid får så fin mat när vi kommer hit. Fast vi sa de att de enkla är oftast gott och man får umgås och och barnen äter med god aptit och får leka och ha kul. Sen blev de massa glass, världens godast äppelkaka så där knäckig och kladdig och en chokladkaka med nötter i till efterrätt.

De är lite komiskt för Estelles äldre kusin Emilia har vi tittat på kort på när hon va liten, men Estelle säger att de är hon. Fast att de är Emilia, så vi har ju fått sätta upp de kortet på anslagstavlan för att hon tror de är hon ;) visst finns de likheter. Min man sa i förrgår de är konstigt att DNA´t kan slå så hårt för Estelle har ju samma humör och envishet som Emilia hade när hon va lite. Och faktiskt när han sa de så kom jag ihåg hur lill gammal och tuff hon var i sitt sätt. Mm de är samma här....

Dom fann varandra rätt snabbt och lekte och Emilia var som en liten Mamma åt henne, och berätta för mig att hon ätit upp och va kladdig osv. Jag tänkte för mig själv synd jag inte har nån äldre dotter som hjälper till så här bra ;) de är så att hon har själv en lillebror som är exakt lika gammal hemma så hon är van vid dom små. Så min svägerska har säkert stor hjälp av henne. Hon bar på Matteo och satt på golvet och lekte med honom. Så söta dom är!!!
 
KÄRLEK

Som sagt efter 2 timmar drog vi hem och Syrran med familj fortsatte till Göteborg och skulle ha lite familje mys. De räcker med 2 timmar tycker jag de är full rulle, ingen orkar mer faktiskt. Så vi hade två sovande barn i bilen, la över lilleman i vagnen så han fick sova ute, han brukar sova länge då, men inte idag... jag passa på att plantera om ute krukorna medan jag ändå var ute. Blev lite mer höst fina, så grått och rått ute. Skulle vara mysigt med lite sol när hösten är så vacker annars med alla dess färger.
 
 

 


 Vi äter pannkakor till middag, jag vet att de inte är nån "mat" men alla åt så bra hos mormor idag så de fick bli lite lättare ikväll. Barnen somnade gott och bra,jag är ju ensam på nätterna och sover Grymt dåligt med båda två bredvid. Precis som om dom vet att jag är själv och ska stöka till de....

blir till att sova middag på dagarna med dom, de är skönt om man kan göra de. Man får välja sova med dom och ingen rast eller egentid på hela dagen eller välja en stund i tysthet för sig själv....
 Missade så mycket bättre ska försöka kolla på de nån kväll!

Tittat på "barn till varje pris" några gånger så intressant, men så svårt med vart moral och etik ska sluta. Ensamma mammor som vill ha barn själva, homosexuella adopterar från Indien med surrogatmamma, man ser denna lilla vackra flicka som föds och dom får henne direkt, mamman får inte se henne o visst hon har ju bara lånat ut sin livmoder men ändå, hur långt ska vi gå, bara för att man kan mixtra med kropp och så. Samtidigt ser man den enorma kärlek som dessa två pappor då ger till denna lilla flicka, och deras dröm är uppfylld. Så tänker jag att ja, hon är ju så älskad och de är väl de viktigaste, man väljer ju inte föräldrar oavsett hur man kommer till... tankarna är många när man ser detta program, de är massa känslor och hon Pia programledaren är såå bra. Själv barnlös och singel och berättar att hon velat ha barn men till vilket pris.?!


Ha en skön kväll!

KRAM

En trött och uttråkad Matteo

30 okt. 2011

Minns mysiga texter

 Toaletten såg ut så här trist när vi flytta in, beige färg och de ser så smutsigt ut när de inte var nåt kakel runt handfatet. Så jag målade och pappa hjälpte mig med kaklet. Så lite färg kan verkligen förvandla de trista till nåt fint....






De regnar här i småstaden idag, riktigt grått och mörkt är de här. De blir mys och lite film "madicken" är hennes absoluta favorit och "saltkråkan" de är roligt att hon gillar Astrid Lindgrens härliga filmer tycker jag, dels är de roligt att se dom fina miljöerna och alla snygga kostymer. Hon härmar de dom säger och kommer ihåg alla rollfigurer, så snart kommer väl såna ord som "pisspotta" som Elisabet säger ;)
Ja, än är hon så liten men jag sitter ofta med och förklarar sen vet man ju att de kommer, komma massa fula och konstiga ord ur barnmun sånt är livet och de är inte nån ide´att göra nån stor sak av de. Kom själv ihåg när man va liten och gick i skolan och hörde dessa svordomar varje dag, så en dag när min mamma bad mig att jag skulle städa mitt rum så svor jag åt henne i mitt svar, och hon blev jätte arg, och jag kom ihåg att jag svarade att jag hör detta varje dag så nu kom de bara. De är ju så fult när små barn svär tycker jag, ja de är de ju när alla människor oavsett ålder gör de, de är som om de är brist på kunskap. Men kraftuttryck kan vi ju alla vilja säga, men vad ska man säga då? Jag säger mycket skit och de har jag hört att Estelle sagt och de är inte ok, så jag får tänka mig för där.. ja, ja de var lite tankar kring språk och att tvååringen är trotsig,kan själv och härmar alla ord!!!


En lugn dag annars, med mycket gnäll. Min man har varit borta hel dagen och i går hade vi våra goa vänner här, de vart sent och  barnen la sig inte i tid, och de kommer efter idag. Dom orkar liksom inte med sig själva, så därför va de skönt med en soft dag idag. Hoppas de blir en tidigt kväll. 


Hann lyssna lite på mina gamla skivor, från när jag var ung ( alltså jag är ju inte gammal ) men de var med Mauro Scocco och jag var förvånad va BRA hans texter är. De tyckte jag redan då, att han satte ord på de man själv kände eller tänkte. De var ju massa saker i plugget, kyrkan ens egna drömmar, och massa känslor. Ska skriva ner lite av hans fantastiska texter. Min syster stod på Ikea för mååånga år sen när jag var singel och dom spelade den här sången och sen ringde hon till mig, och sa att hon skulle äta och hörde den här och tänkte på mig, och att hon inte brydde sig tillräckligt och grät. Ja den är verkligen tänk värd den texten, så alla mina singel vänner denna är för er!







 
Det är en hård värld där utanför
Full av ensamma människor
Ingen som hör dig
Ingen som ser dig när du gåDet här är en sång för alla dom
som aldrig hittat nån att dela sin glädje och sorg med
En sång för alla dom
som inte kommer hem till någon som frågar hur det är
Den här sången är till domngen frågar när du kommer
Ingen saknar dig när du går
Ingen delar din dröm
Ingen undrar hur du mår

Och jag ser människor omkring mig
Ser dom jobba dygnet runt
För att slippa känna efter
hur dom egentligen mår (hur dom mååår)

När man var singel och satt och fundera över livet och vad man skulle göra, plugga eller när man skulle hitta kärleken och man hade gjort saker man ångrade då brukade jag  Lyssnade jag på den här.


bara Gud och jag är vakna
och ett par stjärnor ovanför
tankar faller till golvet
så tyst att ingen hör

och jag ser mig själv i spegeln
och jag undrar vem jag är
bortom allt som distraherar
som bedövar och trycker ner

här står jag mitt i livet
med detta hjärta som slår
och jag vet inte vart resan tar mig
men jag följer med ändå

(ref) jag vill bli hel igen
jag vill bli hel igen
det jag har gjort kan ingen ändra på
men det är nya vägar jag vill gå
jag måste bli hel igen
jag vill bli hel igen
jag lämnar det som varit här
för att se om mina vingar bär
jag vill bli hel

jag sitter ensam här
så stilla, men ändå på väg
natten håller mig gisslan
jag är fisken i månglittrets nät

och jag söker väl en sorts mening
något som håller samman
men alltid denna känsla
av att inte vara som de andra

ja, alla dessa hemligheter
dom har skapat en distans
en sorts ensamhet
som jag inte visste fanns

De finns så otroligt många bra texter han skrivit och jag ska så fort ja får lite tid lyssna mer.

Kram på er


29 okt. 2011

Morgons stund!

 Så underbart de är med små kundvagnar.. de är så mycket lättare att ta med barn och handla. Jag kom själv ihåg när jag fick följa med min farmor där hon bodde i småland och där hade dom små kundvagnar. De var så roligt, så jag förstår ju känslan.


Vi fixade lite ute blommor och sen så sa dom att vädret skulle bli sol med moln, så vi tänkt ta fram grillen och grilla hamburgare när våra goa vänner kommer och besöker oss i eftermiddag.




En mysig doft sprider sig i vårat hus, de är från Yankee candle. Fast från deras spa och jag ÄLSKAR den doften. Dom har många goda men denna är ljuvlig.
Har gjort klart lilla toan idag, ska visa bilder sen. Så skönt jag vill bara fortsätta med vårat sovrum och Estelles rum och vardagsrum, tv rum och allrum uppe. Men just nu har vi inte tid och kraft. Nu har vi go värme i vårat hus så en sak i taget. Jag hade ju min mamma här i tor och då hade vi ett så bra samtal om livet och småbarnstiden. Hon sa att när man har tätt och dom är små så är de ju dom som tar o kräver tid, då kan man inte ha massa andra projekt, och de ligger ju en sanning i det, den tiden är ju så kort ändå.Självklart kommer våra barn i första hand, men de kan vara så stressande att jämföra sig med andra eller de man läser i nån inredningstidning och man vill så grymt mycket. Men de va skönt att bolla lite tankar och min mamma hade ju inte oss fullt så tätt som jag, men så hade hon tre barn med knappt två års mellanrum så hon vet ju hur de känns.

Läste i vi föräldrar om hur föräldrar är, enligt en undersökning som dom gjort.De var intressant att läsa att "dagens föräldrar prioriterar familjen och fritiden" de lät ju bra. De som lät mindre bra vara att lyckliga förhållanden har blivit statusfråga...De som stressar oss mest är hämtning och lämning, tidsbrist och brist på egentid.. de som INTE stressar oss är : Att du inte är tillräckligt bra förebild för barnen, att du curlar för mycket och att du inte är konsekvent. Vilket får mig att undra va de är för föräldrar dom träffat som gjort denna undersökning. Konsekvent måste man vara om du frågar mig, visst de är svårt men annars är de ju meningslöst. Att curla är att vara taskig mot barnet/en de lär dom inte nånting snarare tvärtom. De var en undersökning på 374 föräldrar står de så man undrar vilken ålder ;) de står oxå att 80-talisterna söker familjeterapi när förhållandet strular och de måste jag säga är kanon bra, att dom gör och att de är självklart. Jag tror alla människor skulle må bra av att gå i terapi eller prata med nån psykolog eller så. De låter otroligt sunt i mina öron.

Sen fastnade jag för ett citat som ståuppkomikerna Karin Adelsköld  bygger sin repertoar på den utmattade småbarnsmammans tankevärd på.
"Jag är nog inte världens bästa mamma. Men så har jag inte världens bästa barn heller"
 De har jag tänkte många ggr om mig själv, när man är trött och totalt utmattad av alla måsten.

Jag säger som i den gamla psalmen " Blott en dag ett ögonblick i sänder" så brukar jag tänka när de blir FÖR mycket runt om.

Önskar er alla en skön lördagkväll! Vi ska mysa med våra vänner   

28 okt. 2011

fantastisk dag!

 Vi har idag "degat" som Estelle säger.. titta så fina kakor vi bakat hon och jag, lillebror sover gott med sin pappa på övervåningen. Och vi tjejer grejar ner... 


Idag är en sån där fixar dag, de är blåsigt och grått ute och ganska mörkt så man vill bara mysa inne. Sen är de fredag och då blir de ju fredagsmys så de är ju inte heller fel ;)


Hade min kära mor här i natt, min man har jobbat natt hela veckan och jag sover dåligt med dom små vid min sida, så inatt tog vi varsitt sovrum med ett varsitt barn. Kanon! När vi igår kväll satt och åt kvällsmat ihop säger min mamma att dom åker utomlands nästa vecka så hon undra hur jag löste de med barnvakt eftersom jag jobbar.. jag är som ett ? i ansiktet eh de har jag totalt glömt ( alltså håller jag på bli knäpp) tänker jag nu. Jag låg och grubbla på de där inatt och sen kom jag på att min man jobbar natt nästa v med så han har ju givetvis barnen, så lätt löste jag de!




Har fixat klart toan idag och satt upp lite mys här hemma. Sen fick vi besök av farfar och Elvin på eftermiddagen de gjorde Estelle "jätte glad" som hon uttrycker det,dom är så söta och leker så bra ihop. Stökigt blir de för hej var de går!!! Vi fikade med bulle och sen skulle dom åka hem, och vi skulle åka ner på byn och hämta min vinst och lite annat fix.

 Visst är den fin min nya tekokare? Ja, nu blir de filmkväll här hos oss, och våran lilla prinsessa har fått sitta uppe och myst med oss, Pizza har vi delat på och hon har fått lite chips hon e så lycklig! Jag älskar henne oändligt....



Njut av en skön kväll!


KRAM


27 okt. 2011

Läskigt!

Fick ett meddelande idag från Facebook där de stod att nån använt mitt konto från en dator i Falun kl 08.04 i morse... de är ju skrämmande att nån kunnat gå in och skicka brev eller medd från min sida. Kanske va de mitt svar på de jag så länge gått och tänkt på, ska man ta bort sig från FB? Jag ska villigt erkänna att ja ibland är inne och tittar varje dag, men de kan oxå gå flera dagar. Och de komiska är att man inte missar ett skit. Därför att folk har OTROLIGT ointressanta inlägg. Sällan nåt positivt över huvudtaget. Jag förstår faktiskt inte varför folk inte vill vara privata längre, vill man att alla sak veta att man är och handlar, eller äter lunch på ditten och datten, att man varit på saluhallen? Ger de mig nåt? Nä, inte alls. Jag är inte så intresserad av vad folk är, gör äter eller vilka dom bjuder och va dom bjuder på... men jag vet många som är så nyfikna... eller ska ja uttrycka mig intresserade! Till er vill jag säga från mitt hjärta, skaffa ett eget liv, fyll de med intressanta saker, lär dig nåt du har bara detta liv!!!!Så varför inte ta bort en energitagare i ens liv? Jag går i dom tankarna och nu när detta hände fick dom tankarna ännu mer vatten på sin kvarn ;)

Dom ringde även från ett ställe idag där jag brukar gå och göra ansiktsbehandling, och undra om jag glömt tiden eller om jag bara va sen, alltså jag stod som ett frågetecken i luren, jag kommer inte ihåg och jag har inte skrivit upp. Jag satt på golvet och lekte med barnen... så jag kanske behöver äta nån kosttillskott eller va beror denna bortglömdhet i mitt liv  på tro?!

Solen skiner, och de är skapligt varmt ut. Vi ska ut och cykla snart en tur så vi får njuta av ännu en vacker höst dag!

Ha en skön dag allihopa va rädda om er!

KRAM

26 okt. 2011

snart är de jul här i vårt hus....

Fatta snart är de 1a advent... idag när vi var ute på landet hos våra underbara, go vänner så sa deras son helt plötsligt " nu snöar de mamma" och vi bara titta på varandra och jag tänkte nej inte nu så här tidigt... men de var inte nåt heller ;) jag känner inte för snö än. De får gärna va vid jul men just nu innan vi fått igång våran värme så får de räcka med lite kallt och regn.

Funderar på vad man ska hitta på för julgodis och julklappar mm i år. Jag tycker om att vara ute i god tid med både inhandla  julklappar för de värsta jag vet är att köa och trängas med massa julklappsgalna människor. Men o andra sida tänker jag att igår så skulle de vara skönt att bara ta de lugnt att inte stressa, jag har en inre stress och jag vill inte ha den där. Jag tänker att budskapet och varför vi firar jul är ju inte nåt stressigt i sig och varför ska då vi fixa och dona sönder oss för att äta och frossa i oss massa saker som vi inte skulle äta i vanliga fall utan snarare vad man äter under en vecka kanske, de ska vi trycka i oss under en julhelg... nä i år ska vi fira med min släkt dvs mina syskon och föräldrar vi är väldigt många nu och vi ses inte alla så ofta såi år vill jag verkligen mysa och umgås, ta sig tid och riktigt njuta av julen och barnen och sällskap. Som min man brukar säga de går alltid att köpa fika och godis, och visst de är sant bara de att de är både godare och mysigare att baka själv. Men börjar man i tid så är de inte några problem. 
Känns tidigt prata jul redan men jag titta i kalendern och såg att de är inte långt kvar, tiden går fort. 


Nu är jag såå trött så jag är rädd jag stavar mer fel än jag brukar och snart svamlar jag väl bara om massa saker, jag är så svamlig nu för tiden minns inte och kommer inte ihåg och glömmer massa saker, de händer varje dag!


God natt på er sov gott allihopa!
 

25 okt. 2011

tisdag

Mitt pris fick vänta idag, de var faktiskt ingen av färgerna hon hade hemma som passa min smak.. så hon skulle beställa en i cream till mig snällt.

Jag skulle målat klart toaletten idag men jag fick först cykla och köpa ny färg och när jag väl var där sa hon att "beckers" nu gjort om sina blandningar så A var inte A längre utan B när man blandar så de kunde skilja på färgen, men de hade de inte gjort förut så... jag Och Matteo cyklar hem och ja lägger han och ska nu börja, då har vvs gubbarna stängt av strömmen, men jag kör ändå tänker jag. Och när min man vaknar och jag ska visa så ser vi båda att de var två olika gråa färger ;( ser inte kul ut alls. Jaha de är bara att fixa ny färg igen... Pappa kommer hit och hjälper mig att kakla upp de fina kaklet jag fick igår på en affär! 

Ja detta med mitt minne blir inte bättre, de är så mycket jag inte minns eller kommer ihåg att göra. Glömt betala en räkning, lägga på ett par gardiner som jag lagt fram flera ggr och saker jag bokat som jag glömt, min brors lilla sötunge fyllde 2år igår de kom jag på mitt på dagen, dvs jag skickade inte nåt kort i fre som han fick... jag vet inte vad jag ska skylla på heller.

Har kollat på landet brunsås och hur vi svenskar äter och varför hm intressant!
Vi har ju kört med rismjölk och sojamjölk de sista veckorna, dels för att de inte är så bra med vanlig mjölk, och för att jag ville testa om de funka för barnen. Tycker alltid Estelle blir lite svullen om magen när hon dricker mjölk. Mjölk är ju till för kalvarna och inte för våra magar egentligen om man ska va kass... Sojamjölk är ju rätt krämig i smaken så den brukar jag baka bullar på och ha i matbröd med jätte gott.


Nä kära ni, sängen kallar på mig. Min man jobbar natt denna vecka så jag har sovit dåligt inatt, vaknade och saknade honom. Så inatt ska ju båda två sova i min säng de blir aldrig nån hitt.. dom väcker varandra och jag ligger i mitten och kan knappt vända mig. Så de bäst ja lägger mig!


God Natt!
 

24 okt. 2011

Jag vann!!!


Ingen sovmorgon vi vaknar båda som en klocka kl åtta, vi är så vana ;) dels kommer vvs gubbarna snart och dels får man ju mer ut av dagen... 

njuter av frukosten att vi får äta ihop, utan att sitta och mata bli avbruten och sitta och lirka med att få in en viss liten dam mat. Sen drar jag ingång med steken jag tänker sak sköta sig själv i ungnen idag, de blir högrev som jag gnider in med olivolja och kryddor, samt lägger vitlök, morötter, lök och paprika runt om och så in i ugnen på låg temperatur. Sen ska jag efter en timme lägga på lite vatten som jag spätt med buljong. Vi går ut i trädgården och rensa lite ogräs sen åker vi och handlar färg, penslar, kakel och gardinstänger mm. 

Hem käkar gott med stek, rotfruktsgaratäng , sås som jag silade av spadet och blanda med grädde och sen en fräsch sallad till de... mums! Vi bjuder vvs gubbarna på kaffe och så börjar jag måla toan. Min man fixar med oljetanken ute och all diesel vi tömt- fy de luktar hemskt och ja måste få ut denna lukt ur mitt hem. 

Jag hinner med att åka till secondhanden oxå med syrran och Pernilla. Vi hittar alla lite fynd ;) alltid kul. Jag kammar hem den här lampan tex. Nöjd.

När ja snabbt går ut på Facebook så ser ja att en affär här i småstaden där jag handlade en lampskärm i lördags, har haft ett lotteri. Jag fick oxå en lott men la faktiskt bara ner den i plånboken jag har aldrig tur... men man ska aldrig säga aldrig. Jag läste då att nr 91 vunnit och jag går till min plånbok och tar upp min lilla lott och jag har nr 91 fatta jag vinner denna underbara retro vattenkokaren kolla in den här http://sv-se.facebook.com/media/set/?set=a.184414288266079.40355.139920019382173

Vilken lycka, man blir alltid glad när man vinner heller hur? Så imorgon ska jag cykla ner och hämta mitt pris, när jag och min lilla prins ska gå på hörselkontroll hos läkaren.

Jag måste sluta min ögon nu, jag har haft fullt upp idag och varit uppe tidigt som jag ifs är varje dag. Men idag har vi jobbat på extra mycket för att inte dom små varit hemma och i vägen för de man måste prioritera.

God night what ever yuo are!!

23 okt. 2011

Party party!

Min goa E på kalaset
Efter Gudstjänsten åkte vi på kalas till svärfar som inte fyller idag men som har lite släkt kalas. De var fantastisk god mat min kära svärmor bjöd på, en gratäng med kyckling, röktskinka, och Västerbotten ost blandat med lite grädde och crem fraich och lite persilja. Till de var de klyftpotatis och sallad. Sen var de äppelpaj med vaniljsås och sen tårta och bullar. Barnen lekte och jag och min svägerska satt uppe och prata om allt möjligt bla overaller och hur lite killkläder de finns för våra söner. 

Alltså jag är snart rädd att ja håller på bli senil.. ärligt alltså jag har läste dom här bra romanerna jag skrev om och har lånat ut 5st som inte är mina till min svärmor och svägerska så jag tänkte jag säger de idag till dom, när jag nämner de säger min Svärmor men dom 3st har ju du fått när vi var på Estelles kalas.. alltså jag har INGET minne av de. De är läskigt, när jag kom hem tittar jag i bokhyllan och känner nä, jag minns inte jag vet faktiskt inte vart dom är.. och de är inte bara de här, de är så mycket jag glömmer inte har nån koll på och jag minns inte om jag gjort de jag tänkte eller inte, så läskigt. Varför är de så? Kan ju inte bara ha att göra med lite sömn och två småbarn eller?

Vi skulle allfall lämna vår älskade dotter hos mina svärföräldrar för vi skulle greja hemma,samt fira lite bröllops dag ( som vi hade i Mallorca) men då kunde vi ju inte va själva så vi ville göra nåt mysigt nu. Men de blev inte så heller, dels blev klockan fem innan vi lämnade kalaset och då skulle vi åka till mina föräldrar och lämna Matteo och sen handla och så skulle vi äta nåt gott och hyra film eller gå på bio som vi tänkte men de blev inget av de, vi var helt slut när vi kom hem. Hade ju varit borta hela dagen, så tyvärr blev de inte som man tänk sig men vi får fira en annan dag som min man sa... mm en annan dag tänker jag... visst!

Min kärlek går ner i pannrummet och säger att han bara ska pröva dom nya sågbladen han köpt, och efter typ 1,5 timmar har han haft ner hela oljetanken, de var halva kvar. Så de var ju toppen att på så kort tid få ner de åbäket. Sen satt vi och titta på svt play och käka lite smågodis innan jag kände att nu åker mina ögonlock igen... 

Önskar er alla en skön kommande vecka! 

So long!!!

22 okt. 2011

På jakt..

Vi har idag tänkt gå ner på staden och titta på vantar, mössor och overall till lilleman, som ni känner drar vi ju mot vinter och kallt... alla fjolårets mössor passar inte riktigt och vissa är för tjejiga för att Matteo ska ha dom. 

MEN vi var ju tvungna ta ut oljetanken, så de får min kära man göra och vi får cykla själva ner,vi träffar Mormor där på stan och går runt och kollar läget i butikerna.Köpte den overallen jag tittat på en röd med lite svarta detaljer. Snygg och varm och han kan sitta i en snödriva om han skulle vilja ;) Sen köpte jag två tröjor till Estelle en vit och en svart de går åt tycker jag. Sen blev de mys fika, och efter de somnade båda barnen så gott i vagnen. Jag gick en lite sväng till själv när jag sagt hej då till mamma, bara för att de är skönt att strosa själv utan nån gnällig som inte vill vara med. 
Denna fina lampskärm från Rice köpte jag idag!
Vi hade nu varit borta över 3,5 timmar. Men de visade sig att de verkade vara över 120 liter olja kvar.. hm då kunde vi haft på värme här i huset under dom kalla minsgraders nätterna. Många sågblad hade de gått oxå så min kära man får fortsätta i helgen med detta.


Vi hyrde film sen på kvällen de blev "A little bit of heaven" kolla in den här http://www.imdb.com/title/tt1440161/  
Den var faktiskt bra, fast ja somnade i soffan... Så fort jag får lutar mig mot min man, och typ ligger på hans bröst så somnar jag så fort, de slår aldrig fel. Vet inte om de är hjärtljuden som gör att man sakta vankas in i sömnen.

Ja en dag går så fort, visp är de kväll igen. Men jag är mycket nöjd med dagen, jag fick gjort mycket faktiskt!


Kram

21 okt. 2011

Mysig fredag

Upp och jobba, idag är hela familjen hemma. Så de blir frukost och sen ska jag iväg, mamma ska ha barnen så dom ska lämnas där och Min man ska då ha ner och iväg oljetanken!
De var nåt som vi inte visste eller hade kommit överens om de gick så fort alltihopa, så de blir liksom inte som jag tänkt den här helgen. Min man skulle få en egne ledig fredag och spelat och sin massage.
Med dom här jobbargubbarna så blir de ju inte nån frihet ändå,så är vi bortbjudna till min syrra ikväll. Ska bli både mysigt och gott ;)

De kom massa fint både till Kille och tjej jag blev sugen på en dress till Estelle, varför är de alltid så? Hon har mer kläder än Matteo han stackarn har jag glömt och sen som jag sa tidigare, de finns inte nåt kul och nåt urval direkt. 

Min älskade dotter och min gulliga Noa som myser i hans säng framför en film
Men dagen gick och jag fick så fint besök av min goa vän Kick som just fått en dotter till. Hon va ljuvligt söt och jag fick hålla henne stor fina ögon och stor mun och lite näpen näsa. Jag måste erkänna att jag blir lite sugen på en till... Estelle är kompis med hennes andra dotter Izabella dom är jämngamla och hon gillade inte att hon fått en lillasyster för de vill hon oxå ha, men du har ju en lillebror sa jag. Men de va liksom inte lika kul, de roliga är att hon helt plötsligt vid frukosten eller nåt kan säga de, ja barn är roliga. Men jag har er två så tätt så de blir inte nån lillasyster nu svarar jag varje gång, vi får se hur länge hon köper de!

En fantastisk go middag och trevliga vänner dom hade bjudit in,alla barnen lekte och Estelle var ju så trött men vägra ju somna, men tillslut så. Då är de skönt att bara gå rakt över gatan så är man hemma!! Tack älskade syster för en fantastisk kväll, gott, trevliga människor och intressanta samtalsämnen. Ni är underbara!


kram och go fredag natt

20 okt. 2011

Tankar om förändring!!

 De här med förändring de är nåt som är roligt, jobbigt och väldigt tidskrävande... om du frågar mig! Dels tänker jag på när man gör om hemma, ändra lite i både möblering och nån ny kudde eller lampa, de är ju super kul. Jag älska att möblera om och hitta nya lösningar på saker! Sen om du ska förändra dig själv nån personlig sak eller nån dålig ovana då är de jobbigt och de kan ta tid att göra sig av med den där förändringen i ens liv.




Vi har tittat på två små söta soffor som vi tänket ha uppe, där barnen kan sitta och kolla på tv, om dom vaknar tidigt eller om de har kompisar eller så, visst är dom charmiga?
Jag har bara inte bestämt mig för vilken eller om de ska bli nån av dom alls. Vi har inte hunnit måla om där uppe än, de går liksom inte med två små och att dom inte ska få röra väggarna uppe. Men snart hoppas jag att de kan ske. Jag vill gärna stressa på och få saker gjorda, de går liksom inte att packa upp om de inte finns nånstans att ställa sakerna, min man tar de mer lugnt. Men å andra sida blir de ju gjort nåt tänker jag och så är de ju klart för all framtid ;) så slipper man greja sen, men vi ser lite olika på de där. 






De är likadant i ett äktenskap, man måste förändras på vissa saker. Man har nån mer att ta hänsyn till, för att inte tala om när man får barn. Då är de hej då med en själv för ett tag, men de är ju ändå en förändring man valt och som man gärna gör, man hör ju många förstagångs föräldrar säga " oj jag visste inte de skulle va en sån förändring när Han/ hon kom " men de lustiga då är att man gärna förändrar hela sitt liv för den lilla bäbisen som totalt råder, man kan ju inte tvinga dom eller få dom att göra de som passar mig bäst. Dom styr ju totalt. Men sen om de är en sak som jag måste förändra i mitt liv då är de inte lika lätt eller självklart... talar bara för mig själv nu, jag tycker de är svårt allfall.


Den resan till Uppsala gav mig väldigt mycket dels att få sitta och samtala med dessa fantastiska kvinnor och lyssna på deras liv och erfarenheter, samt hur lika man kan vara både i stil och tänk. Eller har de med ens generation att göra? Eller att man är kvinna helt enkelt? Jag vill nämligen förändras där, jag har den här veckan inte tvättat en tvätt, inte dammsugit uppe och inte städat så mycket som jag vill och brukar. Utan vi har varit ute varje dag och lekt eller gått promenader ( jag tror man håller sig frisk om man är ute varje dag ) vi har bakat och ritat och pusslat och sjungit och spelat Memory och gosat. Så mycket mer än vi brukar och de känns jätte bra, vem bryr sig om lite damm egentligen? Vi lever här och nu och mina barn är små och behöver mig och min uppmärksamhet totalt. De är ju dom första 3 åren som är dom viktigaste enligt forskning. Dvs jag vill finnas där för mina barn dela deras vardag, se dom utvecklas och lära sig saker, finnas till hands när dom är ledsna eller inte förstår. Jag vill försöka ge mina barn god självkänsla och ett bra självförtroende. De tror ja präglar ens hela uppväxt och de bär man med sig i livet och när man blir äldre. De är inte lätt men jag tror att genom att ge dom av MIN tid och verkligen umgås med dom de är en början, att jag finns som en engagerad mamma, sån vill jag bli! Jag måste förändras och inte hålla på städa och lägga så mycket tid på de.. vi får se hur de går!


Nu är jag super trött, ska lägga mig i soffan och se om de är nåt på de få kanaler vi har, de blir mer och mer svt play för våran del!


GOD NATT DÄR UTE



19 okt. 2011

Höstdag


En alldeles vanlig höstvardag, solen är framme och vi ska gå ner till sjön för att se om de finna några ankor ute... de är kallt men skönt på nåt sätt.

Min lilla gullunge hennes byxor börjar bli både för små och trånga, jag har beställt en jätte fin overall till henne från Didriksson som kommer snart. Matteo är jag för snål för att köpa en ny, ska kolla runt lite om man kan låna av nån eller hitta nån på loppis. Var på vinden i ons men de var inget där av intresse.

Vi har ju jobbargubbarna här dom installerar våra element och drar rör, dom är väldigt trevliga får jag säga. Men dom pratar sååå bondigt alltså jag hör inte var dom säger ibland jag vill bara skratta rakt ut, de låter hemskt.

Ska ta nån blid sen och visa hur fina våra element är, sen har dom satt upp ett större i tvättstugan och ett i källare som liksom oxå är en fläkt i som cirkulerar runt den varma luften, de kommer bli bra för de är ju alltid fukt i källaren.

Ska in och fixa lite nu, jag ska jobba imorgon och har bokat massage till min man så han ska få lite egen tid tänkte jag. De är han så värd och att få lira lite gitarr som han älskar och pilla med förstärkare och löda grejer. Han är ledig imorgon och jag ska jobba... 

Kram på er

baka, baka liten kaka


Idag är vvs gubbarna här igen, tvådagar har dom hållit på med att sätta upp våra fina element samt börjat dra rör.. de kommer bli så fint tror jag när de är klart. Asså de är ju såklart finast nu när man inte har några element, men då har vi inte nån värme heller.

Vi har ju inget gott hem att bjuda på så Estelle och jag bakar muffins så vi kan bjuda på nåt gott, vi gör Leila´s de blir citronmuffins med choklad i och så gör vi god topping såklart!


Idag är jag väldigt sugen på fisk, min man har haft ett fel inatt på sin jour så han började lite senare, men fiskbilen hade inte öppnat så han köpte lax i affären, så har jag köpte en väldigt god potatis som är lite dyrare och har en väldigt nötig smak, ser ut som mandelpotatis men hette nåt jag inte mins nu, de blev de och rivna morötter samt en god sås med vitlök, turkisk yoghurt samt lite cream fraiche och majonäs. Oj så gott de var, laxen riktigt smälte i munnen. MEN min dotter är ju så dålig på att äta nu för tiden. Så de blir en strid varje gång, nu hade jag ju bakningen som en hållhake. Så har man gubbarna här och vill inte låta för hård, samt ska jag springa o flytta grejer för dom osv så ja tog bort hennes tallrik,satte den i kylen hon hade bara ätit två skedar. Jag är benhård på att man inte får ha vilket bords skick samt att hon bestämmer inte när man är så liten, jag o Elin diskutera detta med. Och man vet ju inte va som är rätt och inte men man får gå på de man tror o känner själv. Så jobbigt när andra lägger sig i ens uppfostran eller som mat intag. Ens föräldrar och svärföräldrar tror dom minns lite väl mycket ibland. Vilket är självklart att de inte gör, på de glada 70-talet  fick vi inte ha vilket bors skick  som helst eller gå ifrån hur som helst, att äta upp var ju en självklarhet. De tycket min svärfar allafall vad jag har hört berättas, och de ligger liksom kvar att man inte får kasta mat. Så fånigt klart man får slänga mat om man inte orkar de är ju inte Estelle som lägger upp maten.De var lite väl hårt på den tiden då barnen helst skulle sitta i andra rum som köket, man undrar varför? var de jobbigt med barn? Eller orkade dom inte ta konflikter inför varandra? Skulle de se finare ut? Ingen aning faktiskt men idag är ja glad vi kommit från dom sakerna, klart barnen ska vara med, dom är ju de finaste vi har och roligare sällskap kan man ju inte ha eller? Dom med sina funderingar och fantasier. Jag tycker de är roligt när dom är med, och hemma hos oss får barnen sitta med, om plats inte finns sitter dom mellan små på ett bord bredvid i samma rum. 

Så nu har Estelle varit så duktig att äta upp hela sin portion med fisk o potatis, trots sina kommentarer om att " jag tycker inte om och jag ViLL inte äta upp" så får hon inget mellis, ingen frukt ingenting från frukost då, om hon inte vill ha lunch, så ni förstår ju själva hur hungrig hon var nu, då är de ju gott som hon själv sa ;) så då får man fika sin goda muffins!

Ha en rolig kväll!!! 


18 okt. 2011

Lite kusinmys i vardagen

 Jag är glad och tacksam för mitt fina hus, jag vill göra klart bara, tapetsera,måla och få in bergvärmen!! Och massa mer saker, men min lilla goding Estelle är ännu mer tacksam för att hon bor så nära sin kusin Noa som blivit en klar favorit för henne, han är två år äldre, men dom leker jätte bra. Han är inte minst vilket han är i sin syskonskara utan här är det nån som ser upp till honom och skrattar åt honom typ hela tiden. Och så är de som om hon är lite lite kär kanske i honom, hon beter sig så iallafall..Och ja får hålla med Estelle han e både söt och rolig. Så idag ringde vi och fråga om han kunde komma ner en sväng och de gick bra. Så dom lekte på hennes rum först sen kom dom ner och rita som ni ser, pratade och skratta. När jag skulle göra fika hörde jag dom skratta så hjärtligt åt kiss och bajs och prutt. Tänk att de är så kul ;) mm de har alltid varit roligt i en viss ålder. Sen fikade dom lite och skratta, han e så söt Noa för han fråga va de var för saft, han sa "är de Mormors saft som ni fått av henne" ja de är alldeles riktigt svarade jag. "oh de är den godaste saften som finns" och han säger att härromdagen åt han den godaste maten hos mormor, när jag frågar vad de var för mat så tänkte han länge sen säger han att de va nåt med kyckling mer kom han inte ihåg. Lilla söt Noa!
Dom tittar på film och ja får ju lite lättare när dom roar sig, då slipper jag måla och leka med henne. Så jag fortsatta röja i mitt skafferi. De va nämligen så att ja var hos Elin och hon hade så städat i sitt så jag blev inspirerad att städa o röja i mitt. Så ni har ja hållit på i två dagar, ja tänker ni de var värst va lång tid de tog... mm men så har jag två små med som vill pocka på min uppmärksamhet. Och ja ska säga er att min lilla söta, goa Estelle hon har en vilja av stål de vet vi sen innan, men nu kan hon så mycket själv och de är så mycket hon inte vill så de gäller att välja sin fajt här på dagarna. 


Vi måste va ute nånting varje dag annars går hon på nålar här hemma, barn behöver komma ut och springa av sig, och nu när de är så gått väder är de hel mysigt att gå ut och leka eller cykla. Nu har de regnat här så då är de inte mycket att välja på...

Ja dessa små barn, dom tar all ens tid,energi men oj så mycket dom ger tillbaka. Estelle kan säga till mig att jag är så gullig och gosa in sig i mig, de värmer ens hjärta och ger en ork att fortsätta lite till, trots tröttheten.




Estelle vill pussa han men når inte upp, han verkar måttligt intresserad

17 okt. 2011

Efter härlig helg!!

Lustigt de här med tjej och kille.. på barnkläder.Jag gillar att shoppa kläder till Estelle de finns så mycket och accessoarer små söta spännen och skor och mössor och sjalar mm. Men nu när man har en son oxå så helt plötsligt krympte avdelningarna sero alltså noll! Jag är chockad faktiskt. De finns ju knappt nåt roligt eller fint. Så svårt så nu får här letas på loppis och på internet o se om man hittar nåt. Han e så lång oxå så nu har liksom kommit i kläm jag har inte köpt så mycket kläder dels har ja lånat mycket han har 3 kill kusiner som är äldre och sen har jag lånat av kompisar samt fått ärva de som gick av Estelle. Men nu måste ja ut o leta lite, i denna lilla småstad finns de inte jätte mycket från kedjorna, jag jobbar ju i en barn butik men de har ju från 0-10 år och är en liten butik som inte har allt givetvis. Så nu en overall som ny på Lindex kostar 400kr. Är inte de dyrt för en säsong? Eller? Jag vet inte jag kanske är snål ;) men jag ska fråga min svägerska som har en son som är nästan exakt ett år äldre än Matteo va hon hade på sin son förra året. Dom rör sig ju kanppt så de är viktigt att dom e varma känner jag.

Men ändå knepigt tycker jag att de är sån skillnad. Killar och tjejer mm jag ska inte utveckla de mer... Bara att ja inte titta och lagt märke till de förut.

Annars har vi de lite kallt, men helt ok dom ska komma denna vecka så snart har vi element och värme i vårt vackra hus.

Ha en skön höst dag!

KRAM

16 okt. 2011

sköna söndag

Redan söndag, solen skiner in genom fönstret, jag hör lite sorl nerifrån, känner kaffedoft men vill ligga kvar och dra mig lite... de händer ju aldrig hemma. Klockan är inte så mycket snart halv nio och jag orkar inte gå upp, inte riktigt än.


Vi är 6st tjejer som ligger över och vi ska nu få frukost, jag kanske inte ska säga tjejer utan kvinnor eller va säger man?! En underbar frukost är uppdukad iallfall och vi njuter av tysnaden ute på landet och god, god frukost. Vi sätter oss sen ute för vädret är underbart i solen.

Mitt tåg går hem idag till småstaden igen. Med massa fina minnen och en portion energi och kärlek så sätter jag mig på tåget och slappnar av, tänker att ja kanske kan sova. Men icke först är tåget försenat och sen sitter jag i en vagn med småbarn... hm inte särskilt tyst så jag läser ut boken jag inte hann läsa ut på semestern. 

Min familj kommer och möter mig på tågstationen, Matteo hade somnat båda sitter dom i sina pyjamasar och vi gosar lite innan Estelle ska somna. Borta bra hemma bäst eller är de så?! Jag är glad att träffa min familj och känner tacksamhet!

Jag har ändå inte saknat dom så mycket som jag trodde, jag har haft ett späckat schema och då tänker man ju inte så mycket eller känner efter, jag tror dock att de är super viktigt att åka iväg så här själv, andas och njuta av ensamhet men ändå få tanka på. De är slitigt att gå hemma. De är inte så att man träffar massa människor hemma och man har inte nån lyx eller flärd i vardagen. Man går i sina gamla kläder åtminstone jag  ;)  har inte gått ner så mycket som jag vill och resonerar som att jag vill inte köpa för mycket kläder. För ja har massa fina kläder.. jag kommer bara inte i dom än....

Slutet gott allting gott!

Kram och god natt på er

15 okt. 2011

FEST


Louise skulle på Ikonmålnings kurs idag så jag passa så klart på att träffa min vän som bor väldigt nära Louise och som hon kunde släppa av mig på vägen, där  började jag dagen med en så härligt, god amerikansk frukost hos BÄSTA Annsofi. De är inte varje dag jag sätter mig till dukat bord och får äta ostört och sitta och prata utan att bli avbruten vilken lyx detta va. Tack gumman!




Jag tog en snabb dusch och sen stack vi till butiken Himla, jag älskar att se deras vackra saker och gå och titta och önska sig... 


Titta bla på mattor de är lit billigare på den här outletten utanför Uppsala centrum. kolla får ni se va fina tog lite bilder.


Sen tog vi en lunch och klockan rann iväg och jag behövde komma hem till Lollo nu och göra potatisgratäng, de kom även andra gäster och hjälpte till, så mysigt att stå i hennes underbara kök, de är så otroligt vackert så där gammelrosa och högt i tak och massa fint porslin och skafferi och ja helt enkelt fantastisk fint! Ni får kolla själva på bilderna de är hennes hus som dom byggt själva 3 våningar och otroligt genomtänkt om du frågar mig.









Festen började och de var en 3 rättersmiddag som vi blev bjudna på, vi var 14 st tjejer hennes närmsta. Och sen blev de 3 olika efterätter ni ser crem brulé här på bilden fantastisk gott. Sen prata vi och lekte den här paketleken eller vad jag ska kalla det och Sara sjäng en underbar sång hon skrivit, så klockan han bli 03 innan vi la oss. De är inte varje dag ja lägger mig så sent, men de är inte varje dag jag är på en otroligt, fantastiskt, underbar 40års fest heller!!

Tack Lollo jag älskar dig!

14 okt. 2011

STOCKHOLM

 Nu äntligen är fredagen här och de är helg!!!!!!!!!!

Min mamma har haft barnen i natt så de var inte nån stress på morgonen med att lämna så tidigt och så, jag tog 07.10 tåget och åkte 1 klass de skilde 40 kr på 1 och 2 klass och vilken skillnad de är.. stora säten, lugnt och tyst, frukost serverad gratis samt internet. De va lyx jag satt med Marvin Gaye i lurarna och njöt av ensamheten. Hoppade av i våran vackra huvudstad och älskar att gå och strosa titta på folk och andas STORSTADSLUFT. Började att fika på vetekatten där Victoria jobbar, ett mysigt gammalt café på kungsgatan, vi prata om allt möjligt och fikade gott sen var hon tvungen börja jobba. Jag beställde en lite prinsesstårta som skulle var klar 13.30 för då skulle jag vidare och träffa Louise, och den skulle hon få av mig. För prinsesstårta är nämligen hennes bästa, bästa tårta och då måste hon ju ha en när hon fyller 40år!!! 

Jag ringde min bror och svägerska och undra om dom kunde och ville ses, jätte mysigt att hinna med de också vi ses inte så ofta tyvärr. Men Brorsan jobba i stan denna dag, och min kära svägerska kom in till stan, så vi luncha på ett ställe ( säger inte vart ;) " men prinsessan Madelen brukar hålla till där, både Christian Walz och Martin Björk va där under den tiden jag åt lunch... Men de va jätte mysigt att få sitta ner och prata en stund med min älskade bror och svägerska - tack att du kom in till stan!!

Jag fortsatte med tunnelbanan till brommaplan där jag äntligen träffade Louise! Kramkalas!

Sen skjutsa vi hennes barn till barnvakten och sen prata vi på till Barkaby där vi gick o strosa lite och jag handla en klänning på rea till Estelle från NoaNoa. Sen käka vi så gott kolgrillat entrecote med friterad Halloumi asså hjälp va gott de var, sen handla vi till festen och åkte hem till hennes fantastiska hus som är nybyggt! Jag bytte om till myskläder och gjorde te och tog fram tårtan och min present och så mös vi i soffan och prata och prata. Klockan han bli efter midnatt innan vi la oss. Vi dukade och fixa lite till kalaset.


Oh va gott jag ska sova nu, bredvid Louise och ute på landet där de är tyst och lugnt. Sen ska jag vakna till en rolig dag...



Godnight
what ever you are!!!!




13 okt. 2011

Mina skatter, dyrbara och älskade!! Vi har ätit frukost och ska straxt ut och cykla lite, så glad jag köpte min cykelkärra den gör de enklare för oss i vardagen att ta oss, och framförallt fortare. 

Ja, vi bor ju rätt centralt men inte lika centralt som förr förstås men den här vägen längst sjön och ån är mycket mysigare nu så de gör inget att de tar några min längre.

Inte jätte kul gå här i småstaden men när man inte orkar åka med två små till Göteborg och gå själv så får de bli denna lilla tur. De är så mysigt att strosa i stan läs (GBG) men som sagt småbarn gillar inte att gå in och ut i affärer och titta.



Jag sitter och tänker på de här med vänskap, jag ska eller jag håller på med ett tal till Louise till hennes fest, och då tänker jag på att vi verkligen är som systrar, att vi känt varandra så länge att vi verkligen kan dela ALLT. Jag funderar på om blod är tjockare än vatten, självklart älskar man sina syskon och syskonbarn och skulle lätt offra sig för dom,men kan de vara så att man är för lika eller olika på vissa saker som gör att de liksom inte funkar alltid på alla områden?! Att de är så att de blir tajtare med en "syster" som inte är ens biologiska?! Jag är väldigt glad och oerhört tacksam för Louise som känner mig totalt, behöver aldrig göra mig till eller försöka förklara hur jag menar, de vet hon redan. Vi har under dessa 32 år aldrig varit ovänner elelr bråkat så där på riktigt ni vet så man liksom inte snackar med varandra eller de blir lite pinsamt när man ska ses nästa gång, för man inte vet va man har varandra, de har aldrig hänt oss. Ganska otroligt va!! Så nu när jag sitter här o filosoferar över vänskap och va de betyder för mig så kommer massa minnen från hur vi lärde känna varandra och va vi bruka skratta åt, va vi gjorde på fritiden både i skolan och vad vi gjorde och bruka leka i kyrkan, alla läger vi åkte på, sommarloven, alla julaftnar ringde vi varandra och träffades vid "gröna dagiset" där vi gick igenom de vi fått i julklapp och tog en lång promenad i snön, såå mysigt. För nåt år sen fick jag ett sms där de stod " nu går jag förbi gröna dagiset vart är du" oh de riktigt kändes och jag skulle verkligen vilja fira jul i Stockholm nåt år, och komma hem till familjen C igen och vara med som förr i tiden.... mina minnen går oxå till va vi höll på med dessa axelvaddar och att vi gillade Wham jag tyckte George Michael va snyggast och Louise den mörka minns inte ens hans namn ;) hur vi köade utanför en telefonkiosk när man skulle ringa hem och ville bli hämtad,och mascaran som vi skulle ha i kornblått eller grönt, alla tokiga kläder och hur vi köpte lika fast olika färger. Hur vi gillade att lyssna på musik men vi fick inte dansa eller hoppa för då blev de hack  i skivan, vi var med i boklubbar och skrev brev till varandra fast vi träffades jämt, tänk idag är de lyx att få ett handskrivet brev eller hur? De är inte klokt! Att vi klädde oss i tajts med storskjortor och de är faktiskt skönt att gå i och de gör man ju idag med.. Hur viktigt de var med Salemonväskor eller Bussnel väskan. Jag de är många minne och roliga saker som passerar i huvudet. Får se vad jag knåpar ihop.
 Ett är säkert jag älskar henne och vill aldrig bli av med våran dyrbara vänskap. Vi delar inte samma åsikter alltid men de gör inget vi älskar varandra för de och de är de charmiga att vi kan tycka otroligt olika i massa saker men ändå umgås så tajt. Sen är de en lärdom att lyssna och ta in vad en annan människa faktiskt tycker och varför dom tycker så, vi har alla våran ryggsäck med erfarenheter och vad man gått igenom så man ska nog vara mer försiktig att ta ställning och döma innan man hört klart och kanske får man lyssna med sitt hjärta. Som Carola sjunger " ta först en mil i mina skor" den är tänkvärd.

Nu väntar lite lek och vi ska pussla och spela ett nytt memory
Som Estelle fick i födelsedagspresent.

Underbara ni njut och ta vara på dagen!