28 sep. 2012

Fotografering

Vi har tagit så fina bilder på våra barn


Kollage01det var en tjej´s sida jag hittade och fastnade för hennes "levande" bilder inte bara i en studio utan jag fick välja miljö. Eftersom Matteo är liten tänkte jag att hemma är bäst. Kollage02Estelle tog vi kort på när hon var drygt ett år och två månader så vi ville göra lika för Matteo. Men Estelle fick hänga på hon var "lätt" att fotografera tycket fotografen "Theres"Kollage06Det var en tidigt morgon när solljuset är som vackrast och det var alldeles vått i gräset. Men dom var så grymt duktigta.Bild33Vi blåste massa sopbubblor och de gillade barnen

Bild25Han är så charmig min Matteo

Kollage08
 Kollage03L OVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVKollage05
 De var ett smakprov på några av alla bilder vi tog. Rekommenderar Theres Hagstedt om ni är sugna på att ta bilder som kan ta barnen och är lekfull och go.Hennes hemsida är fotograftheresehagstedt.se

Trevlig helg ♥

Kram Camilla  

27 sep. 2012

Höst grått

Mys frukost idag klockan halv nio...känner att vi är sena men vi sov alla till halv åtta vilket jag uppskattar, bolibompa i sängen och sen upp och klä på oss för idag ska ju lillan till förskolan.
Hon vill inte det som hon inte velat under hela veckan, men jag pratar bara positivt och gör inte nån grej av det, så nu låter det roligare att gå...

Matteo verkar gilla detta med Dagis,han vill aldrig gå där ifrån och han vill inte gå med in utan bara leka ute. Så det gör vi när vi kommer hem, de är rätt ok i luften idag när solen tittar fram lite svagt. Vi möter syrran som är ute och går med lilla Doris (deras hund) och de är ju både spännande och läskigt tycker Matteo. Han vill ju vara nära men helt plötsligt kan ju Doris hoppa upp på honom och dom är ju ungefär lika långa så de är ju super läskigt.

Fatta att ja inte dammsugit på typ tre dagar olikt mig. Men de har gått helt ok, jag är så dum för jag har flera projekt på gång samtidigt vilket gör att de kan var väldigt rörigt här hemma.En fotovägg i trappen där ramarna bara ligger, gjort om i hallen och börjat i båda barnens rum, min garderob och röj i källaren. Nya gardiner i glasverandan ja allt på en gång.... men idag ska jag ta det lugnt har jag bestämt. Ev cykla ner till byn innan jag hämtar Estelle och bara fönster shoppa lite och kolla in höstens nyheter. OM de nu kommit några hit hahah... men de öser ner när jag ska hämta så jag orkar inte gå på centrum.



 Vi cyklar hem och kommer på att Mormor& morfar kommit hem i natt från Grekland. Så vi åker dit och kollar om dom är hemma. De är dom eller mormor i alla fall. Hon blir super glad och bjuder in oss. Barnen vill både pussla,läsa bok och allt annat dom brukar göra när dom kommer dit, jag vill bara ha en kopp the och lugn och ro.... vi fikar och morfar kommer hem. Syrran och kusinerna kommer med oxå och Doris såklart, så nu är det hig life. Mysigt så där en grå trist dag mitt i veckan, att ses alla en stund så där som man annars inte hinner med trots att man bor nära. Syrran slutade tidigare idag för hon och ja vi kan ju aldrig gå och ta en fika eller så, antingen jobbar hon eller jag.. eller oftast alléfall.






 Hem och Estelle gnäller att de är tråkigt hemma, jag säger att du åkte ju halv nio i morse och nu är kl halv sex så du har ju knappt varit hemma idag. Men de hjälper såklart inte. Matteo hjälper mig göra kvällsmat idag blir det amerikanska pannkakor kanske inte de smartast kvällsmaten men lätt för mig att göra....
Ibland får man välja de lätta!

Nu har vi hyrt film ikväll blir det "Johan Falk" jag älskar ju dom och svenska filmer överhuvudtaget. Ska betygsätta den sen. Imorgon blir det jobb för mig hela dagen, min man är ledig kom jag på så mormor behöver inte passa barnen. Men hon är så snäll och säger att min man kan få lite ledigt.... va? De får ju aldrig ja ;) ingen som har barnen en dag och jag inte har nånting att göra.. va fubbigt men otroligt snällt av min mamma tycker jag. Lyckos min man de är han klart värd så de är bara att tacksamt ta emot!



So long!!!

kram♥  

26 sep. 2012

Öppna förskolan

 Morgonen  är lugn och skön tv mys i sängen och ledig dag från dagis, regnat har det gjort i natt och det ser rått och kallt ut ute, Stina och Emmy skulle ev gå till öppnarförskolan idag till det stället vi brukar gå men hon skulle sms om det gick så när klockan blev över nio tänkte jag att dom oxå tar en soft dag... men inte det inte då kom ett sms precis. Så nu får vi skynda oss på och cykla iväg.



Matteo har sin kompis Silas med idag och lilla Wilmer ligger så gott hos Elin i famnen. De är mysigt att sitta här och fika med vännerna och barnen leker, tjejerna leker i dockvrån och sen är det sagostund och sen går dom in i målar rummet och målar och degar. En intensiv förmiddag och rolig. Tack Stina och Elin


Vi cyklar hem och äter gott, Matteo sover och vi passar på att baka Estelle och jag... såklart chokladbollar.

Här är bilder på min snygga rosa blomma i papper, jag har gjort detta till Estelle´s kalas. Nästa lördag fyller hon 3 år lilla snorpan. Och jag och min man firar 5 årig bröllops dag i helgen. Jag jobbar då så vi ska fira nästa helg och åka till Sveriges fantastiska framsida och bo på hotell. Då vi tar med vår älskad Estelle, de låter kanske lustigt att vi ska få egen tid som vi typ aldrig har. Sovit ihop har vi inte gjort själv knappt på tre år och de tror jag inte är nåt unikt alls. Men de har varit så mycket för henne nu, och hon har varit ledsen så vi sa att hon skulle få vara med oss själva en helg. Så nästa fre har vi en heldag på Junibacken och kusin Charlie får följa med... de kommer bli så mysigt. Jag längtar! Tid för oss själva en helg får helt enkelt vänta....

 


När  Matteo vakna och ätit så var de såklart dax för dom att smaka på cakepopsen... njuter de gör han och nöjd är han inte heller med bara en!!

Nu är jag trött, de är fullt ös idag med. Nu blir de tv och sen sängen.

Good night!

25 sep. 2012

tre års trots





De vills inte gå till dagis idag heller.... stora tårar och en lite kropp som klamrar sig fast vid mig. De är jobbigt att då, tycker jag men vad ska man göra hon får ju inte sätta i system att jag ska hämta henne så fort hon gråter, men de är hårt för mig att gå därifrån trots jag vet att de går över så känns det. Min lilla goa tjej.


Hemma gör jag köttfärsbiffar, med oregano,fetaost och vitlök,lök och senap i. Så gott till det ugnsbakade rotsaker, samt sötpotatis och paprika och tomater och en god gräddsås. Matteo sover och ja har bara en timme på mig att fixa mat, ta en lite rast och greja med tvätten OCH fixa min pappersblomma som jag är grymt nöjd med.

En stor rosa 50 cm i diameter som jag gjort till Estelles kalas. Även köpt en vit och en vackert mintgrön - pappaers bollar eller vad jag nu ska kalla det. Fina är dom iallafall. Ska lägga ut bild imorgon glömde ta kort idag när ljuset är bättre men ni ser lite vad jag menar här .

Tiden går fort fem timmar säger svischs och jag  har så mysigt och roligt med Matteo på dagarna. han vill inte åka och hämta sin syster nån dag alls, tror han gillar att vi är själva faktiskt. Nu har min fulla uppmärksamhet!!


Vi tar sällskap av Stina och Emmy på vägen hem och promenerar genom lilla småstaden då vi bestämmer oss för att ta en fika ihop, Emmy bestämmer att de ska bli Ljungblads ett äldre café men äldre människor som kunder om jag kan uttrycka mig så... tjejerna vill ha en bakelse och jag tänker att min dotter Aldrig tagit nåt annat än chokladboll, jag förklarar att du måste äta upp denna du får inget nytt hon nickar som att hon förstår... jo tack efter två tuggor vill hon inte ha.  










 Dom  är så söta som socker att titta på och lyssna på tills dom inte dela samma åsikt eller vill tävla om nåt eller tjura och bestämma. Riktigt tre års trots tror jag bestämt de heter......

suck jag har en fight inne bland alla gäster och känner att man får välja dom , jo visst men vet hon att hon kan vinna genom att skrika och gapa för att de är "pinsamt" för mig inför andra så ska hon veta att där lägger jag mig inte. Så hon fick ge sig! Tog Matteos kaka och han stackarn så snäll säger inget utan undra vart hans kaka tog vägen.

Vi cyklade hem sen, då hon skrek hela vägen hem för att hon inte fick leka mer med Emmy.... gråter fortfarande när vi är hemma och jag kramar henne och försöker förklara men tårarna vill inte ta slut, hon är grymt trött och hungrig dom äter extremt tidigt på förskolan 11.15 så jag får i henne en yoghurt sen vill hon leka med Noa hennes kusin på samma gata tack och lov. SÅ hon springer dit och jag tar Matteo med mig upp och sätter han i badet, medan jag färgar min utväxt och fixar lite uppe.. eller rättare sagt P L O C K A R hjälp va det tar tid, jämfört med att städa tex de är ju ingenting om man jämför med allt plock. Jag skulle vilja ha en plockerska tänk va skönt, finns det?!

Halv sex får jag ringa och be min svåger skicka hem henne, hon får ett bad med och kvällsmat sen är det mys i sängen till bolibompa. Kan inte nog uttrycka min tacksamhet till tv i sovrummet ja, ja de är kanske en romantik dödare för vissa men inte för mig ♡ jag har så mysigt och romantiskt till den!

Trots allt gnat och tjat och gråa regniga dagar vill jag inte byta bort det mot att jobba och lämna bort mina barn, inte för nåt i världen jag njuter sååå av att få vara mamma till dom och hemma

Njut nu va kvällen !!

Kram  ♥

 

24 sep. 2012

Många tankar

Tidig morgon med tid hos Bvc för Matteo. Han skulle idag ta sprutan för mässling,rödahund och nånting mer. Det var inte så populärt men hon var duktig på att avleda. Estelle var med för hon får ju inte komma till förskolan innan kl 09. Så hon var med och "räddade" honom som hon själv uttryckte det.

På väg till dagis sen så grät hon för hon VILL inte gå dit. Jag följer med in på gården och det är tårar som rinner ner, de gör ont i mig och jag tycker det är jobbigt. Men efter vi klätt på oss stövlar och regnkläder så är hon på bättre humör och fröken som hon tyr sig till är där och allt verkar vara bra, hon kramar mig och säger hej då.

Jag cyklar nu ner på byn och tittar i affärer, gör lite ärenden jag aldrig kan göra med barnen. Matteo är trött och somnar vilket ger mig en skön frihets känsla. Jag frågar syrran om vi ska fika så vi köper chai latte och sätter oss bakom på kontoret i affären, han sover så gott i 20 min sen vaknar han.... och han hade bajsat så de såklart man vaknar av. Men vi hann ändå sitta ett tag, han är ju så snäll min son säger inget utan sitter lydigt kvar....

Hem snabbt och fixa lunch och leka lite, tiden går fort man tänker att 5 timmar är mycket då hon är borta men de är det inte, de är inte mycket man hinner. Vi hämtar en glad Estelle och allt har gått kanon idag de var skönt i hjärtat på mig.
Vi cyklar och handlar på maxi fast jag avskyr att ha två griniga, trött och hungriga barn med. Jag ger dom varsin banan som dom bjuder på och även ett smakprov på nån korv... sen hem och äta mellis.



Jag fixar middag idag blir det pasta med lax, chili och vitlök med babyspenat och grädde så gott.

Dom går upp och leker och jag Älskar att dom kan börja leka ihop, Estelle är ju mycket för roll lekar. Men jag har en klump i magen över mitt ev jobb. Min "chef" ringde idag och berättade schemat som nu visar sig vara 14 nätter på 6 v och 68% istället för 60% och jag vet inte hur jag ska få ihop detta och jag vet inte om jag gillar det alls??! Han vill jag absolut inte sätta in på dagis förrän han är tre år. Sms min man och uttrycker min förvirring och mina känslor. Han skriver gulligt tillbaka att de är för mycket han vill inte att jag jobbar så mycket. Det var skönt att höra. Så ikväll blir det att diskutera det och kolla på schemat i vårat liv och jämföra med det jag fick.
Sen är vi grymt beroende av våra föräldrar som kan vara barnvakt för jag har och vill inte ha barnomsorg i kommunen. Sen jobbar mina föräldrar en hel del fast att dom är pensionärer. Så det får nog bli en funderare och sen ett samtal till "chefen"

En kopp the och sen är det sängen som R O P A R

En god afton önskar jag dig / kram ♥

22 sep. 2012

83%

Fortsätter idag men stor röj, så allt är upp och ner och in och ut här.... men de blir bra när det blir klart. Såg en jätte fin matta på en loppis som jag inte riktigt kan smälta. Super stor och super fin som hade passat som handen i handsken uppe hos oss, men den var dyr ändå för att va på loppis....

Sticker och jobbar en stund idag med, de är sånt där fint regn som faller när jag cyklar. Hejar på en del som är på stan och inser hur lite jag är där nere och går omkring,vet inte vad som är på mode eller inte känns det som. Inget direkt som lockar heller om jag ska va ärlig. Jag åker heller till stan och handlar än här i småstaden!


Nya "mama" ligger där och jag bläddrar lite i den, så kul att titta i men jag tycker bättre om "Vi föräldrar"  när man har små barn för den ger mer, de är mycket reklam och moder reportage mer i "mama" skit samma där stod en notis som jag fastnade för det var en skrämmande siffra..... ja som tittade på Olof Palmes alla barn igår på Skavlan och tyckte att Mårten var lite rolig när han just tog upp detta med att de skulle va dagis åt alla som "pappa" tyckte men se idag man kanske inte tänkte på konsekvenserna. Då menar jag att låt barn få vara barn och hemma så länge det går. Men att de ökat från 1990 med mer än de dubbla är en skrämmande siffra för mig. Hu hur ska de se ut för nästa generation God have mercy!!! 

 

















 Vi är super trötta min man och jag, så vi har lagt barnen vid halv sju och jag har kokat mig en kopp the sitter här med lite Center choklad och ska kolla in lite hotell som min kära man och jag ska ha en helg för oss själva. Vi firar fem år som gifta nästa helg♡ känns som länge sen men ändå inte.

Så nu kära vänner önskar jag er en skön afton.

Va rädda om varandra! Kram ♥

























21 sep. 2012

Lätt Filmjölkslimpa

 Till två limpor behövs:


Dofter av fänkål och anis sprider sig
 7dl vetemjöl
4 dl grahamsmjöl
2 dl rågmjöl (både fint och grovt funkar)
1 tsk salt 
1 dl solrosfrön
1 dl linfrön
1 dl grovt hackade aprikoser
1 dl aprikoser ( tranbär,russin, blåbär ta det du har )
1 dl hackade hasselnötter (men det gör lika bra med andra nötter eller nötmixar)
1 liter filmjölk
1 1/2 tsk bikarbonat
2 dl mörk sirap
Brödkrydda valfritt
 
Du kan lätt ta det du har, jag hade inte graham utan tog soja mjöl de går med precis de du har i skafferiet ;)
Gör så här
1. Sätt ugnen på 175 grader
2. Blanda samman mjölsorterna med salt, solrosfrön, linfrön, aprikoser, tranbär och nötter i en bunke .
3. Blanda noggrant ihop filmjölk, bikarbonat och sirapen.
4. Blanda försiktigt ihop de olika ingredienserna och rör till det blir en tjock smet. Jag brukar arbete utifrån kanterna och inåt för att få med mjölet i botten av bunken.
5. Smörj två formar och fyll dem med smeten.
6. Grädda i ca 1 - 1 1/2 timme. Pröva med en sticka om bröden är torra regelbundet efter 1 timmes gräddning.
7. Stjälp upp brödet på galler och låt dem vila i minst 5 timmar inlindade i en handduk.

 Barnen fick vara med att först göra fläskpannkaka idag fast inte med fläsk utan med den godaste rökta bogen. Så gott det blev, sen la jag Matteo så fortsatte vi med brödet, filen gick ute idag och ugnen var ändå varm så... Estelle och jag passade på att baka. 
 
 Sen blev det röj i garderoberna, måste rensa ut kläder hos båda. Slänga massa saker och flytta om i Estelle rum och fixa ordning i hallen. De tar sin lilla tid med två som vill så mycket hela tiden. Idag ville Estelle gå till dagis, man bara undrar hur tankarna går i hennes lilla huvud. Allt är tråkigt idag och att vara hemma och inne va inte kul i detta rusk väder, jag erbjöd henne gå ut men de ville hon inte.

Så storhandling på detta... hjälp de märktes i småstaden att de var barnbidrag.... fick nästan panik så mycket folk!

 

Väl hemma igen var dom små så trötta, dom fick kvällsmat och sen hade dom varit lydiga och snälla på affären så fredagsmyset var ju givet, varsin liten chips påse och deras kväll är i hamn. Så med pyjamas och nattlinne framför bollibompa så är dom som små änglar och jag älskar dom så himla mycket 

Nu ska  dom sova och min man och jag äta tacos och hyra film.

Mys på ikväll nu / kram

20 sep. 2012

Regn hos mig!!

Idag  känns det värst av alla dagar hitintills att INTE ha körkort. Att de ska va så svårt.... regnet fullkomligt öser ner det är som stora vatten fall ute på gatan och åskar gör det med. Ja har ärligt talat lust att säga till Estelle att vill du vara hemma idag? Men det känns taskigt och de är ju för min skull jag inte vill ge mig ut.

Helt plötsligt spricker solen fram oh tack tänker jag hoppas detta håller i sig. Vi ger oss iväg och de funkar, slipper ta på mig regnbyxorna för de Är uppehåll. Men på vägen hem börjar de regna och jag tänker ska jag stanna cykeln och ta på mig byxorna eller cykla mitt fortast hem jag cyklar mitt fortast...

Dricker en kopp the och beslutar mig för att inte göra ett dugg "nytta" idag. Jag har inte sen hon börja ( de är bara två veckor) suttit ner och tagit rast, eller de lugnt en enda dag. utan "passat" på att få lite gjort som inte funkar så bra med två små barn. Eller pratat i telefon med en god vän när Matteo har sovit och hon är på förskolan. Sånt sån man aldrig kan göra annars när dom är hemma,jag kan oftast inte göra det i allafall. När jag precis har lagt min lilla goding går jag ner och håller på plocka undan, ringer det på dörren. Där står min svägerska med den vackrast bukett liljor och en dumlepåse, jag blev såå glad! TACK ♥   den står så fin och grann i vardagsrummet och jag hoppas dom snart börjar dofta lite svagt....

Jag gosar med goaste Svea och efter ett tag måste dom gå, då jag vinkar av hör jag att telefonen ringer, jag hinner inte svara och har inte nån presentatör hellre så jag tänker är det viktigt lämnar man meddelande eller ringer igen. Går till min mobil som ligger på ljudlös och ser flera missade samtal, ringer direkt upp för det är från Estelle´s förskola. Fröken säger att hon vägrat äta och dricka, vill bara sitta i knät och är ledsen... ja fattar ingenting och tänker håller hon på bli sjuk? Men jag märkte då ingenting i morse, hon har ju inte ens varit eller blivit snorig.. men visst de kan ju gå snabbt.






Oh nu blir jag riktigt frustrerad Matteo sover och de vräker ner och jag Vill inte gå ut klockan är nu 11.48 och ja måste hämta henne, vill absolut inte hon ska vara ledsen. Fröknarna vet inte va dom ska göra.. ja väcker stackars Matteo slänger på han kläderna och hela mitt regnställ och cyklar, de riktigt haglar ute nu och de gör ont i ansiktet. Väl framme sitter hon i frökens knä och blir jätte glad när hon ser mig, springer och kramar mig. De är vilan så vi får prata tyst och fröken säger att dom inte fattat nåt av vad som blivit fel. Jag tänker att vi får prata mer om detta på måndag, nu vill Estelle bara hem. Vill ju inte göra nån grej av detta och frågar inget förrän vi är hemma. Men hon säger bara att hon saknat mig och ville komma hem. Har det hänt nåt eller har nån sagt nåt frågar jag lite försiktigt... "nä ingenting" säger  hon bara. Men hon vill bara vara i mitt knä eller famn och är väldigt gosig. Vi läser och läser och sen leker vi med klossarna i hennes rum. Tills min man kommer hem, då jag ber honom fråga lite försiktigt vad som hänt. Då hon säger samma sak, då frågar jag vart en speciell fröken var, då hon tydligen inte varit där och de kanske vara den utlösta faktorn eller att hon inte ville smaka på Blodpuddingen... asså varför serverar man sån mat 2012??? De kan ha varit nåt sånt litet som utlöste detta. För hon berättar att hon varit ledsen och gråtit och längtat efter mig. Är detta nåt bakslag tänker jag?! Ska ta upp detta mer på måndag. Nu njuter vi av ledig och myser istället!!

Estelle vägrar somna med, fattar inget har liksom två veckor nu på dagis gjort att hon får lite uppmärksamhet så hon måste pocka på den hos oss? Ja vet inte om de är bara treårs ålderns som spökar....

Nu ska vi sova gott - önskar er desamma /

19 sep. 2012

Lyckodag

 Mina älskade barn vaknade redan 06.20 de är för mig lite väl tidigt.... så glad åt barnkanalen Och tv i sovrummet. Jag drar mig lite och sen tar jag en skön dusch och klär på barnen, bäddar och klär mig. Frukosten är på väg att dukas fram, då Elin & Edith kommer in genom ytterdörren. mysigt med frukost vänner som kommer så här bara en helt vanlig ons ♥  sånt gillar jag. Tjejerna leker i köket i hennes rum och hittar rollekar direkt. Vädret kommer och går tycker jag, sol,regn,sol,regn men nu när solen kommer bestämmer vi oss för att gå på promenad till skogen. Sagt och gjort hitta vi en stig och massa blåbär och faktiskt lingon. Tog tyvärr inte med nåt att plocka i annars hade man gott och väl kunnat plockat ganska mycket,nu fick de stoppas i munnen och de gjorde de kan jag säga dom var som tokiga i blåbären.


 Efter nån skur gick vi hemåt via parken och sen till matbordet och åt köttfärssås & ris, det var min favvo maträtt som liten och jag föredrar ris till köttfärssås än idag om jag får bestämma...

Idag är nämligen dagen då Estelle ska få gå iväg med världens bästa Pia och fika själv på stan.De har dom bestämt och så får det bli... så kl ett kommer hon och Estelle har frågat sen i morse när  är klockan ett.Pia är en sån där "tant" som man själv skulle velat haft i sin uppväxt men som man inte hade.. hon har alltid tid för dig och älskar att prata och skojja med barnen, du får nästa säga till om du vill ha en syl i vädret för hon ger sig så till barnen och leken. Alltid nåt kul i fickan som en chokladpeng eller riktigt peng, kommer hon förbi eller man själv är på lagret ( där hon jobbar) har hon alltid nåt gott åt dom som gammeldags klubbor inslagna i cellonfanpåse med snöre runt. Sånt där som man bara hade älskat som barn... jag är så glad att Estelle får känna Pia och äran att gå med henne ut. Inte nog med det hon skämmer bort dom nåt oerhört. De är så man skäms i bland och kan inte med att ta emot, de är allt från hårspännen till dyra dockor och stora leksakskök i trä. Och de roliga är att frågar du Estelle nåt om nån sak så säger hon alltid att den är från Pia, vare sig den är det eller inte.

Så nu med mat i magen är hon redo, hon säger bara snabbt hej då till mig och åker iväg. Elin ska hämta på dagis så dom drar med och jag tänker att jag måste få gjort lite så jag och Matteo går ner i tvättstugan och manglar och tvättar och hänger tvätt. Sen fixar vi i köket och läser en bok och myser i soffan en stund. 
Han undrar nog vart han syster tog vägen för han ställer sig i fönstret och ropar på henne.... så söt!

Jag börjar förbereda middagen och tänker att dom kommer nog snart, fika tar inte så lång tid men när klockan blir halv fem då dom ringer på dörren undrar jag verkligen vart dom tog vägen ;)

...in kommer hon trött och glad med massa fantasi och vill visa mig allt dom köpt... och de är den största "guldpeng" jag sett och en hade dom köpt till Matteo.. ja va säger man vilken  LYCKA
hon har även med sig två böcker hem "Nöff nöff Benny" och "Monster boken" men dom är bara snälla säger hon med skräck blandad förtjusning. Matteo får såklart inte titta i dom, de är hennes och de är sant. 
Jag ska precis ge dom mat då min nästa väninna ringer på dörren Sara
jag sätter på kaffe och the och tar fram lite mackor och nybakta muffins. Vi prata om allt möjligt vi är nämligen från "framsidan" av Sverige båda två så ni förstår ju att vi har mycket gemensamt. Tiden går fort när man har trevlig och jag som var ensam med barnen som var super trötta och nu blivit riktigt griniga, ville bara lägga dom. Sara åker och jag lägger mina skatter. Estelle var mätt efter maten så vi väntade med den stora chokladpengen, men känner jag henne rätt är hon intresserad av att ta den imorgon efter frukost.

Hon babblar på jordgubbsfestisen hon drack med Pia på kondiset och chokladbollen och att dom läste i soffan, att dom titta i butiker och hälsat på moster Ullis i sin butik för de ska man göra när man är på stan mamma... absolut säger jag!

 Hon ville inte slita sig från sin STORA chokladpeng så den får hon somna med, men jag vill nu ta den så den inte kletar ner hela sängen i natt. En trött och otroligt glad lite unge lägger jag ikväll. TACK  snälla Pia för att du tog dig tid att göra detta mysiga, roliga och fina för min dotter. Hon uppskatta det mycket och hon sa till mig att hon sagt tack men jag vet hur hon är.... så ännu en gång tack för allt! Ficklampan och krämen och pengarna ligger i spargrisen nu ;)


Sara tusen tack för den fina blomman, och att du kom och förgyllde min eftermiddag.

Nu ska jag ta kvällsmat och slappa vid soffan/ Trevlig kväll ♥