26 jan. 2013

Festen

Idag är dagen D eller ska jag skriva F som i fest....





Hade tänkte en meny som består av Förrätt: Kruskad fylld med skagenröra och en kvist dill samt citronskiva. Efter det varmrätt som består av :Grönpeppar kyckling med ris och en sallad med granatäpple. Till efterätt: Hallon pannacotta.

Det blev lyckat och otroligt gott om jag får säga det själv och vad dom andra sa, antingen var dom artiga och sa så eller så var det faktiskt gott.
Barnen åt väldigt bra med så det måste ju betyda nåt.....


Vi hade dagen till ära gjort en skattkarta med en riktig skatt. Det var ju trots allt lördag och det betyder ju godis.... så en riktigt kista som "Pipis pappa har" som Estelle sa. Var fylld med Tom & Jerry påsar till alla barnen.

Vi mingla och prata och gosa såklart med lilla Levis han var bedårande söt, det visste jag ju innan men nu när man fick se han och han skratta och hade två små skratt gropar. Det var så mysigt.



Tårta med dopp blev det sen, ja man äter och äter bara på kalas känns det som. När vi sitter här och fikar kommer helt plötsligt Estelle ner och säger högt inför oss " hallå alla barn och stora nu får ni lyssna, vi ska sjunga en sång för min pappa nu " så börjar hon sjunga "vi gratulerar" oh va jag hade velat filma det ... min man var stolt såg jag....


På kvällen skulle Samuel Ljungblad sjunga i kyrkan så vi fick den äldre generationen att passa barn så fick vi åka ner på detta fantastiska. 
Han levererade!!!!

Sen kom vi hem till ett tyst hus kusin Elvin hade somnat här och mina föräldrar hade tagit med sig resten av barnen upp till sig.
Jag dukade fram frallor massa goa pålägg och koka the och tände ljus, Diana Krall fick spela i bakgrunden.....

Nu är klockan över midnatt för ett bra tag sen....


 John blund har redan kommit..... kram och god natt ♥

25 jan. 2013

Inför det som ska komma

Dagen började med att gosa med barnen i sängen. Känner mig oerhört täppt och som alltid när jag varit förkyld ett tag får jag bihålsinflamation.
Tänker på festen för min man imorgon och vår lilla nya medlem Levis som bara är 8v och ja har så dåligt samvete över att ja är förkyld och att Matteos näsa rinner. Deras andra son Charlie fick nämligen Rs som liten bäbis och som utvecklade förkylnings asma och han har prpblem med det än idag, så de är inte att ta lätt på det här med små bäsiar i dessa tider. Dom ska inte träffa sjuka personer eller vara med i affärer där det är stora folksamlingar. Man kan ju vara bärare av Rs fast det inte brytit ut på dig.... jag och Matteo har iallfall varit förkylda sen förra ons så det är ju inte nåt nytt så jag hoppas de inte smittar, har lovat att inte pussa han.. kommer bli jätte svårt för jag har ju aldrig träffat han ♥ men jag ringer upp min svägerska och berättar läget, dom åker ju trots allt från Sthl så jag vill vara ärlig med det. Det värsta jag vet när  folk bara dyker upp med sjuka barn utan att berätta. Det är respektlöst och man måste acceptera att vi ser olika på detta.
Men dom hade haft feber i fam tidigare i v och han hade klarat sig så jag hoppas detta blir smärtfritt.

Ja tar en promenad efter frukost i det kyliga men friska vädret. Ska bara andas lite innan jag ska göra allt till festen. Går in på Wellnes och träffar min underbara vän Annika. Blir alltid glad av att se henne, vi har inte sett sen innan jul så vi sa att de var dags för en date nu.




Ja har hunnit måla lite på kvällarna med.... eller hunnit och hunit jag har gjort det. Det är min farmor och farfars gamla bord och ljustakar... känns som jag inte har kollat mail,fb eller nåt dessa dagar. Ja, jag vet att ja kanske är extrem men de värsta ja vet är stress då blir inget bra eller gott ;) för att inte tala om stämmningen. Så jag är glad att ja redan nu är klar så här dagen före, de är så trist att inte få umgås på festen annars. Jag vill inte stå i köket och jag vill absolut inte att gästerna ska vänta medan jag gör nästa rätt i köket det gillas inte av mig!!



som med lite färg ser ut så här:


 Man ska bara  få tid eller ska jag säga prioritera.
Nu är jag helt slut, har dukat alla borden, gjort blomster arrangemang ( väldigt enkla) gjort förrätt, efterätt och förberätt  varmrätten. 
Avslöjar middagen imorgon ifall nån läser nu... blir inte lika kul.

Städat har min man gjort så noga, jag älskar när det är fest för så dammsuger han allt, då menarr jag lister, gaderober,lådor, blommbräder, rubbet med det lilla fina borst skaftet.
Hoppas på en mysig, rolig dag imorgon.

På kvällen är Samuel Ljungblad i Pingstkyrkan här kl 20.00 det ska vi alla gå på så får mormor/farmor va hemma med barnen. 

Nu väntar säängen 

kram ♥

24 jan. 2013

Förberedelser

Vilken  underbart vacker morgon... solen glittrar på trädtoppar det är -14 grader och friskt ute. Jag sitter inne med tända ljus, en kopp the och varma mys kläder denna morgon. Ja måste oxå erkänna att ja blivit fruktansvärt bortskämd det sista med att ha min man hemma så här varje dag. Sena mornar och sent i säng och rutinerna har liksom kommit lite ur balans....

Men ja klagar inte, de är så lyxigt detta. Att jag kan ta en promenad själv och handla till att gå ner på byn och strosa och titta och göra ärenden själv.Det är vardagslyx som vi småbarns föräldrar inte är bortskämda med... inte jag iallafall.


Så när lillan är på dagis idag, städar, röjer och grejar vi för släktkalaset på lördag. Vi hinner mycket mer när vi är två ;)

Sen går jag och estelle ut på promenad och då ser hon hur långa vi är i skuggorna och vill att ja tar kort.


 Sen kommer det där dåliga samvetet fram, jag har inte lekt,läst eller gjort nåt med lilleman idag när hon va på förskolan, utan stressat runt och skrivit listor och grejat. Nu när estelle kommit hem vill hon gå till kusin Noa och leka  och de klart hon får det. 


Han är med mig och gör mat iallafall det älskar han, så han ger mig rotfrukterna och ja steker och har dom i ugnen, idag blir det god mat. Det  blir efterätt på det så gott.... 

Sen målar jag lite medan han kollar på pippi och sen får han diska. Att leka med vatten är bland de roligaste som finns, blöt blir man oxå men vad gör väl det, bara byta om.

Ikväll ska vi lugna oss eller jag rättare sagt. Det är ja som stressar upp mig inte han. Det blir räkmacka och film och soffan, de var några dagar sen jag satt i den känns det som.

Trevlig kväll alla goa!

Kram♥ 

23 jan. 2013

Våga säga till en annas barn?


I nya vi föräldrar står det massa intressant, så glad jag bytte från "Mama" där det mest är reklam tycker jag och klädrepotage. Detta är kanske jätte mycket info och olika viktiga saker dom tar upp och just nu är jag mer intresserad av det.

Så i detta nr läser vi om " Vågar du säga till andras barn" " sova i egen säng - lära sig de som bäbis" " Blir barn sjukare på natten" " Bröstmjölken räcker inte hos dom flesta" " Att leka med bilar- pojkigt" och massa mer. Jag tycket detta va så intressant specielt med om man vågar säga till andras barn, de är så känsliga frågor för vissa och ett ämnen man tyvärr inte diskuterar med dom man inte "känner" kanske. Såklart är man ju olika där och när man själv va liten och nån annans mamma eller pappa sa till tyckte man ju det var jätte pinsamt och skämdes. Skulle en främlign säga till mig som liten på stan att jag inte får skräpa ner eller va det nu va man gjorde så tog man ju åt sig. Idag har ju många barn inte nån respekt alls för äldre eller vuxna som säger ifrån. Det tycker jag är en hemsk utveckling. Vad är det som är så jobbigt i det?
Jag har inga som helst problem med att vuxna eller främlingar säger till mina barn om dom gör nåt fel, och då menar jag nåt fel som att repa nån annas bil, kasta sten mot fönster ruta eller putta nån eller slå sönder nåt som inte är vårt nåt som verkligen är fel.... Det verkar mest va så att föräldrar känner nåt slags misslyckande eller tar åt sig så grymt personligen om man säger åt en annas barn, de tänket fattar inte jag. De har ju inget med dig att göra förutom att de är ditt barn, det är ju en egen individ som man "räknar" med är uppfostrad. För de är nåt jag tar för givet att barn är!!


De finns mycket att säga och tycka om detta med barn och barnfrågor. Man får ju ändå utgå ifrån att vi som föräldrar gör vårt bästa för att uppfostara och cocha våra barn in i ett samhälle och göra dom till bra med människor. Att ödsla overkorlig kärlek över dom och uppmuntra dom till att utvecklas och när dom gör bra saker är väl en bra bit på vägen och givetvis säga stopp de här är fel när dom gör dumma saker.Ja,ja allting har sin tid....

 Känner mig lite halv stressad idag för festen på lördag och att jag gjort så lite än. Idag blir det baka minst två sorters kakor allafall och stor handla och tvätta och min man får ta städningen tycker jag. De är ju hans födelsedag och nåt får han ju bidra med...

22 jan. 2013

Äventyr

 Det blir stressigt denna morgon, min man är såå morgontrött. Det är inte jag och Estelle vill inte gå till dagis (samma visa varje morgon) så stress är nåt hon inte behöver... men de löste sig bra till slut.

Jag och Matteo dukar upp en god frukost så länge. Sen gör jag mig iordning för att gå på byn och göra lite ärenden.
Köper med mig sushi hem sen, jag älskar verkligen det.

Idag ska vi ut till våra goda vänner i skogen....

Så vi packar med oss varma kläder och snowracern och beger oss.. Så mysigt att vi kan åka allihopa och Christian kommer oxå hem tidigt, han hämtar traktorn och så binder vi pulor och snowracer efter traktorn och åker på åker hej hopp va kul detta var. Så otroligt roligt,  men enkelt ja skratta och tyckte de var barnsligt roligt. Kallt men ack så kul.

Elin har sen gjort världens godaste gryta, till det bjuder hon på potatismos och råa grönsaker,gele och rödbettor så gott. Vilket lyx så fantastisk jag tar om av grytan för den är grym!!!
 
Barnen leker och vi har med oss pyjamas som dom får ta på sig efter fikat, då sitter i soffan uppe käkar glass och myser. Älskade ungar♥  

Vi tjatar på och lämnar efter halv nio. Stackars Christina ska upp och jobba 03.30 igen...

... jag är grymt trött hemma sen orkar inte planera nån fest på lör vill bara sova. Inatt vill jag sova själv ska fråga om ja kan göra det, sover bättre då.

Nu kära vänner önksar jag er en go kväll.

Kram på er ♥

 






21 jan. 2013

Barnvakt

De  är galet hur snabbt man lägger om sina vanor när det är fredag hela veckan här... inga tidiga kvällar har det blivit och sovmornar har det blivit med. Estelle kan sova till halv nio och det är jätte stressigt när hon börjar dagis klockan nio. Men idag är hon hemma från dagis för att idag ska vi passa Izabella och Nicole. Det är faktiskt ett par pysslingar till barnen. Jag får ställa klockan för dom ska komma redan åtta. SÅ jag tar en dusch och sätter på the, Matteo är vaken men de andra två sover.





Iabella är född två veckor före Estelle och när dom var små så umgicks vi jätte mycket. Nu har dom inte hängt på ett tag, men det som var så rörande var att Izabella följer med mig och väcker Estelle och dom tar varandra i händerna direkt och börjar leka, så gulliga. Sen är det frukost och lilla Nicole som inte träffat mig sen hon var bäbis tyr sig till mig och är jätte gosig.

Vi går ut och leker i snön och ja önska ja kunde film deras konversationer för dom är såå roliga. Dom leker verkligen så bra ihop, kul att se. Lunchen har Estelle bestämt potatismos och köttbullar, dom äter bra allihopa och sen blir det glass strut såklart som jag lovat.

En dag går fort deras föräldrar kommer precis när jag står och steker plättar till kvällsmat så dom stannar och äter med oss, så mysigt.

Inser att ha fyra barn (små) desutom tätt är nog inte nån hitt.....  för mig just nu kände jag....

Trötta barn lägger sig sent och en trött mamma slappar i soffan och kollar vad hon ska baka,och göra till släkt kalaset på lördag.Handla och förbereda samt städa är väl lite som måste planeras....

GoD nAtT 

Kram /♥
 

19 jan. 2013

El corazone










Morgonen börjar sent för oss... vi åt frukost vid halv tio först. Har blivit en dum ovanan nu när vi är hemma på ledigt allihopa.Det var -17 på vår termometer så en brasa och sen god frulle blev det som fick starta oss.








Idag stack vi till en loppis och hitta lite smått och gott. Det gick ganska fort sen, handla vi lite på stan. Ja älskar när det är halva reapriset....
Lite ärenden till resan och sen kollade vi in till syrran i butiken. Estelle ville promt ha solbrillor hon har haft bort två ganska dyra par så idag fick de bli några billiga på en kedja. Ifall hon har sönder eller bort dom på resa. Självfallet vill hon ha dom på sig direkt, fast ja tycker att de ser dumt ut får hon ha dom....

Ja tog fram alla sommar skor och blir rädd.... hur kan fötterna växa så mkt, dom säger att upp till 2cm på ett år kan dom växa upp till tre år. Men ja köpte dyra Kavat skor i somras som hon inte får i foten i nu.... pratar med min vän Elin och hon har lite skor som lilleman kan låna. För ja har varit i dom skoaffärer vi har här och de har inte kommit in några sandaler eller sommarskor än tyvärr. 

Vi har de lite lyxigt idag och lämnar barnen till min syster och åker till stan för att käka gott & gå på bio. Så skönt komma hemifrån och andas storstadsluft. Vi är väl rätt förkylda båda känner ändå att de ändå var värt att åka iväg,de är en kall kväll och luften är mycket råare här vid havet än hemma burr....


Vi åker förbi vår gamla lgh och ställen vi ändå hängt på. Känns som de inte var för så länge sen ändå....

Härlig kväll ♥

17 jan. 2013

Ja är en segis...

En seg dag har gått till sitt slut, ligger i sängen efter en dag på jobbet med ipren och massa näsdukar och nezeril spray. Det gick bra alla är vi lite hängiga men får gå till jobbet ändå. Fick trevlig besök av min Elin och lilla Edith så mysigt.

Min familj hämta mig med bilen, skönt slippa gå i kylan. Tidig kväll för mig nu.Ja kryper ner bredvid två små söta barn som ligger i min säng. 

God natt i morgon  är en ny dag med nya möjligheter!

Drömmer mig bort på mässan, såg vänner som lagt ut så mysiga bilder.... som sagt jaga kommer i aug / Kram♥ 

16 jan. 2013

Fyrtioåringen

Idag  är ingen vanlig dag, idag är det min mans födelsedag. Jag och barnen fixar fika på sängen och Estelle har ritat en jätte fin teckning. Rullat in tidiningen i ett band och ska bära ett stort paket.
Hon säger till mig när vi kommer ner i köket "Att vi låter Matteo va så bakar du och jag en tårta nu" nä säger jag de går inte de får han sen....

Hon sjunger för full hals och han låsas vakna till och blir såklart jätte glad. Sen har vi dukat upp en lyxfrukost med färskpressad jos och frallor,bullar och annat smått och gott. 
En soft lugn morgon med mys i soffan och Estelle delar ut pussar på munnen... 

Jag har ont i halsen och känner mig tyvärr febrig, kollar och ja har lite feber men hoppar in i duschen för att piggna till. Jag har ju bestämt att svärföräldrarna och mina föräldrar ska komma hit och äta smörgåstårta med oss och prinsesstårta, de vet min man inte om.

Närjag fyllde 40 hade han gjort en överraskning till mig och fixat picknik men de blåste så den dagen att vi inte kunde. Vi åkte ut till havet och åt på en fin restaurang istället och sen strosa i Göteborg och tog sen en bio. Så ja har fixat barnvakt sen och vi ska oxå ut och äta och gå på bio.
De vet han inte heller om, men jg ska jobba två dagar med nu när syrran är på mässan och köper in för hösten. Jag skulle följt med men de vart ändrade planer tyvärr. Jag ääälskar mässan nästa mässa ska jag bara dit.

 Så firad blir han med massa vackra blommbuketter och presenter och många har skickat kort.

Super god smörgåstårta är det med och vi har en mysig stund vid bordet.
Min snälla mamma tar med sig barnen redan på eftermiddan, jag berättar för min man om planen och han säger att han lika gärna kan beställa hem mat och hyra film och ta detta till helgen istället, när jag mår sådär och ska jobba i morgon. Så myskläder på vi beställde grekisk god mat och hyrde en rolig film. Vi hade redan kollat klart på den kl sju och det var så skönt att ligga i soffan och halvslumra. Nu är klockan inte så mycket jag ligger redan i sängen....

God natt alla/ kram♥ 

15 jan. 2013

Ljvuligt goda chokladbeskvier

I dag har Estelle och jag bakat. Man får liksom tänka att ska det bli snyggt och gott får inte barn vara med... men de kan bli halv snyggt och gott oxå. Hon vill såklart baka chokladbollar. Min man vill ha chokladbeskvier och det ska ha såklart få när han fyller år.

Hon är rolig min dotter när vi ska handla lite mys frukost till i morgon bara hon och jag. Dels vill hon köpa en egen present och jag frågar vad, en Iphon kommer då direkt. Men de går inte säger jag dom kostar för mycket.Då hon tittar på mig med sina bruna ögon och säger" men mamma du får ju ta pengar i min spargris kanske 5öre räcker?" oh jag vill stanna tiden, så gulligt sagt. Men 5öre de har hon snappat upp i pippi när dom handlar karameller minnsann.

Ja ger förslag på en musik tidning... hallå vi är på maxi vad köper man där???

Ingen tårta blir det heller till hennes stor sorg, hon tror att hennes pappa kommer bli ledsen om han inte får tårta på sin födelsedag. Men de hoppas jag ju inte att han blir för de kanske kommer under dagen imorgon....

I köket åker våra förkläden på och hon är mycket hjälpsam i köket, vet vart allt är och hur man gör, lite väl mycket ibland.
Många verka tycka det är jobbigt att göra beskvier, jag tycker precis tvärtom, lätt och tar kort tid, och svårighets grad noll.
Här kommer receptet jag använder.

Biskvibottnar
 250 g mandelmassa
1.5 dl strösocker
2 st ekologiska äggvitor
 
Smörkräm
 1 st ekologisk äggvita
1.5 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
1 st nypa salt
250 g smör
125 g mörk kvalitetschoklad 70 %
1 msk kallt espressokaffe
 
Till doppning 150 g mörk kvalitetschoklad 70 %

Botten
Sätt ugnen på 180 grader.
Riv mandelmassan och blanda samman ingredienserna till bottnarna. Spritsa ut 20 stycken rundlar på en plåt med bakplåtspapper. Grädda biskvibottnarna tills det är gyllene i cirka 13 minuter.

 Blanda äggvita, strösocker, vaniljsocker och salt i en ren rostfri bunke. Rör till sockret har löst upp sig. Vispa till maräng över ett vattenbad (i bunke över kokande vatten). Tag av bunken från värmen och vispa med elvisp tills marängen blivit helt kall. Klicka ner rumstempererat mjukt smör lite i taget och vispa krämen luftig i cirka 15 minuter. Smält chokladen och låt den svalna, rör ner den i krämen. Rör ner kallt espressokaffe. Bred krämen på undersidan av biskvierna med en palett eller slickepott. De ska bli toppiga. Låt stelna i kyl eller frys. Smält choklad till doppning i ett vattenbad. Doppa biskvierna så att smörkrämen täcks i choklad och låt dem stelna på ett bakplåtspapper.
 Lycka Till!

 Självklart  ville ju mina barn ha samma kaka som oss så jag gjorde mindre variant till dom....
 Sen  klassiska chokladbollar som inte blir dom rundaste med små treåriga händer... charmigt eller nja jag vet inte.
Efter allt jobb är vi trötta och blodsockret är lågt märker jag, så det blir Estelles favo nämligen rostatbröd med ost och marmelad. Matteo är ju inte påläggs människa men ser han att hon har marmelad ska han ha....

Ja lägger dom och smyg ringer både syrran, mamma och svärmor. Ska överraska med att gå ut och äta och ett bio besök tänkte jag imorgon bara han och jag såå lyxigt, skönt och välbehövligt.
Sen måste jag slå in lite paket och förbereda mys frukosten på säng, viktigt att vi ska sjunga "ja må han leva" men idag lät hon tveksam efter att ha sett " Lotta på bråkmakargatan " där dom sjunger "idag är ingen vanlig dag för i dag är Lottas födelsedag" 
Vi får se vad de blir i morgon för låt.

Nu ska jag gå sova, sovit lite och dåligt några nätter blir så lätt sjuk om jag inte får tillräckligt med sömn.



Kram alla fina där ute ♥

14 jan. 2013

Kusin häng

MÅNDAG morgon och det är dax att gå upp och iväg till dagis. Vi har fått sena rutiner här och jag undrar när de vänder, är det för att de är mörkt ute tro?

Matteo är dålig på äta frukost och vi grejar nu lite med allt möjligt när vi är hemma båda två så vi tänkte väl inte på det förrän han kommer upp med ett mått med välling i.....

jag gick ner och möts av detta på golvet ;) ja man kan inte annat än att le...

Snön faller rån himlen idag och det är -6 här det är så solen tittar fram och riktigt mysigt faktiskt.

Jag fixar om i min garderob och springer ner i tvättstugan, har börjat ta fram sommarkläder och går över vad baren har och behöver. Vi ska ju resa utomlands om ett tag så...

 När ja tittar in va killarna gör möts ja av detta. 
Vi hämtar Estelle från dagis, ja skulle ha samtal med dom idag men dom va sjuka fröknarna så det blev instället. Vi har ringt kusin Elvin och frågat om han vill komma till oss och leka idag, det är viktigt för vår dotter med kompisar nu. Han ville gärna det och ingen av dom hade varit ute idag så det fick dom börja med, inte populärt hos nån av dom men så fick det bli i allafall. Vi satte upp mat till fåglarna och drog pulkan på gräset, gjorde snöänglar mm. Jag gick sen in och börja med fikat.

Än finns det några kakor kvar sen julbaket. Jag måste snart baka nya till min mans fest han fyller 40år på ons nämligen.




Ett bad fick det bli med för alla efter att varit ute i kylan. Dom leker riktigt bra, fast helst utan Matteo då. De är i rang ordning här Estelle säger till Elvin och Elvin säger till Matteo som inte får nåt som han vill... så sen leker dom super bra uppe själva då jag får leka med Matteo.

 Min man kokr potatis och gör sen ett jätte gott potatismos och jag hade stekt upp falukorv som slinker ner hos dom. En varsin stor portion så dom va nog hungriga. Sen blir det pippi långstrump och tre små söta barn är slöa framför tv.

Elvins pappa kommer och hämtar han 18.30 och jag känner att det är dax att runda av för mina barn och säga god natt och tack för idag!
Skön trevlig dag
inget på schemat imorgon förutom dagis. Det blir nog en bakdag tror jag. Ska överraska han med nåt på ons med, svårt hitta nåt bara. Ingen bra bio gick här i småstaden två små filmer och konstiga tider. Ska man sticka till stan tro?! Ja jobbar dagen efter men vem bryr sig....
Ska kolla lite nu på datorn medan han söver barnen...

Kram på er ♥

13 jan. 2013

Oväntat besök....

Vi  har en soft morgon, barnen bjuder oss på kaffe på säng. SÅ  mysigt.


 Jag sov dåligt inatt och tänker att jag ska sova middag med Matteo sen. Min man och dotter åker i väg på söndaskolan och vi är hemma. Det är då när jag precis ska lägga mig som jag får ett sms av våra goa vänner från stan. Dom vill komma upp och hälsa på och jag blir jätte glad, de får dom gärna.

Ja städar ju inte på söndagar så de håller jag faktiskt på, så jag bakar en äppelpaj medan lilleman sover. Sen har jag en liten egen rast med en kopp the´så de blev inget sova för mig idag, fast ja hade behövt.Min man och dotter kommer hem med rosor till mig, jag blir förvånad men tacksam. Estelle hade sagt till honom köp blommor då blir mamma alltid glad" jo, du den ungen kan hon♥ 

Vi har en mysig eftermiddag/kväll i goda vänners lag. Barnen leker fast att deras dotter är över året bara så tar dom väl hand om henne.



Diskussionen är ett måste när vi ses, vi kommer alltid in på nåt ämne eller sak som vi diskuterar och har åsikter om. De gillar jag!

Sen hyr vi Snabba Cash två. Den var tung och man kan väl säga att budskapet starkt lyder : Bli inte kriminell!

Somnar gör vi för sent klockan är närmare halv ett nu och vi har verkligen vänt på dygnet när min man är hemma nu....