31 okt. 2012

Taksamhet

Hade ja inte vetat att han hade tagit spruta mot kikhosta hade man trott han fått en släng av det.... en seg lång innedag idag med två snoriga och hostiga barn som inte är riktigt pigga och glada som dom brukar. Det är mycket sitta i knät och läsa och mysa nu, det gillar ju jag men det är gnället jag inte står ut med.
Han äter lite och de känns som allt kallt är gott fil, glass och vatten. Usch de är så lätt att man gnäller själv när dom är så här, för handen på hjärtat de är så segt när dom inte är riktigt hundra. Men de är lätt att glömma att faktiskt vara tacksam mitt i allt detta, de tänkte jag på idag när jag inte hunnit kolla datorn fast jag vet att jag fått mail och meddelande så prioriterade jag att vara dom till lags och sätta dom först- de är ju inte nåt offer egnetilgen  men de kan kännas så just då, tror jag klara mig utan att va uppdaterad idag, faktiskt kan man behöva ta data fasta.

Vi får lunch besök så uppskattat att träffa en gamal vän och vi kan tyvärr inte prata som vi vill med barnen som ständigt leker just runt mig. Men de var trevligt för mig med lite vuxen sällskap och en förändring.

Jag är sugen på att börja julpyssla.... ja de låter kanske tidigt och de är de ju med men ändå. De är så himla hög mysfaktor på det.Men jag får hålla mig lite till tror jag....


när mig kära man kliver in genom dörren, kliver jag ut och cyklar ner på byn, skulle behöva göra massa ärenden och fixa nya krukor. Men de jag inte skriver ner glöms gärna bort. Sen hinner ja bara gå en timme innan lilla byn stänger. Men en dag snart vill jag gå på stan!

Åh denna rosabandet gala.... såg ni den vi sitter här och gråter både jag och min man. Snälla nån va folk har gått i genom tuffa saker vilket liv vissa har.... så mycket att va glad och tacksam över. Vilken hemsk sanning att faca att man ska dö och lämna sina barn här på jorden fy ja ryser av tanken.


Kolla brösten!!!!

Nu ska jag sova gott och länge hoppas jag, imorgon är en ny dag med då vi tar nya tag. 

Sussi lull / Kram♥   

30 okt. 2012

sjuklingar

Det är mysigt att tända ljus på morgonen och sitta och äta frukost ihop barnen och jag. Det som jag finner positivt med vintertid är just att mornarna blir ljusare, och mörkare på kvällen har sin fördel med som småbarns förälder för dom tror nämligen att dom får vara uppe jätte sent för det har ju varit mörkt ett tag när dom lägger sig, så de är inte några problem att säga att dom ska sova för det är ju  mörkt!

Dom har sån hemsk hosta Matteo vill knappt äta så han har nog ont i halsen, jag gav lite hostmedicin vid sängdax igår men jag vet inte dom säger ju att de inte hjälper med hostmedicin....
Estelle var hemma från dagis igår med, om hon inte orkar en dag hemma knappt utan lägger sig och "vilar" på golvet så känns det inte nåt bra och släppa iväg till dagis. 

Det är segt med sjuka barn de blir mycket gos och läsning vilket jag gillar förstås men det är mycket gnäll med för dom orkar ju inte. Men idag fick jag smita iväg och sätta mig i frisörstolen som jag inte gjort sen Maj, helt välbehövligt. Min syster dotter Hilda tog barnen och det var så uppskattat.TACK go Hilda för hjälpen!!
Vi åt när jag kom hem och läste för jag köpte 5 nya böcker till mina små sjuklingar. Så glad att dom älskar böcker!
Men när solen titta fram bestämde jag att vi klär oss varmt och sätter dom båda i vagnen i åkpåsar så tar vi en promenad, frisk luft är aldrig fel oavsett om man är lite sjuk.







 Sen gör vi god räkpasta med färsk chili och vitlök såå gott tycker min man när han får sätta sig till dukat bord. Barnen vill ha pannkakor med så vi gör några fast det går inte ner mer än en. Men är man lite krasslig har man inte alltid aptit så får det vara då. Vi myser framför bolibopa och läser alla böckerna igen.... sen somnar dom på några minuter och jag tar en kopp New york the som jag fick på No19 idag och sätter på en film min man har hyrt med Mikael Nyqvist. 

Pia ringer mitt i filmen och vi har ett trevligt samtal en bra stund och goa skratt, de gillar jag!

Nu är det sängdax för mig, jag måste lära mig lägga mig i tid och sluta somna i soffan...... det är segt som de är att vakna av och till med två snorisar och hostisar i sängen.

Kram och sov gott där ute

29 okt. 2012

Grå måndag

Vi  vaknade väldigt tidigt idag 04, jag personligen tycker att de är mitt i natten. Nu hade mina juveler hostat och snörvlat så dom var både täppta i nästan och törstiga ( tror Matteo haft feber i natt) min man hade feber när han la sig som tur va tidigt igår....

Så jag går upp ger, vatte, tar febern och nyinköpt välbehövlig nässpray. Det är mörkt fortfarande och jag vill bara ligga kvar. Som tur är h jag väldigt goa ungar så dom ligger på varsin arm och är tysta och myser. Men när pappa kommer in vid sex snåret för att själv ta tempen då vaknar dom till liv och vill gå upp på riktigt. Jag undrar om de finns nåt på barnkanalen så här tidigt, bolibompa börjar ju inte förrän 07.... men de finns nåt på barnkanalen och jag slumrar en stund till.

Regnet de bara faller ner.....

Så trist att gå upp i detta regnväder och det är bara grått och trist ute, jag ska vara på "vittra förskola" kl 09 för att kolla hur de är och deras lokaler mm. SÅ min snälla mamma kommer så jag slipper ta med dom.Men innan jag går iväg ska jag ringa upp vårt försäkringsbolag. Det är så här i våra familj att min man betalar dom flesta räkningarna och det lägger inte jag mig i, kollar knappt på dom. MEN denna villaförsäkring råkade jag öppna och det jag reagerade på var att det stor att boytan var på 193kwm och två våtrum. Det lät precis som vårt gamla hus... tänkte inte mer på det men igår när min man ska betala räkningarna ville jag ändå visa han. Han säger då att ja det ÄR vårt gamla hus som dom skickat ut för det står smått längst upp... vi kollar direkt dom gamla räkningarna om vi suttit här och betalat på två hus i ett år och jajamensan det har vi!! Min man tittar på mig och säger tar du detta samtal i morgon? Jag ler och känner att de är inte kul för mig att ta sånt här heller men visst jag har ju ett hetare temperament än han. SÅ sagt och gjort innan jag fick i mig frukost ( stackars han jag ringde) men att få såna här bluff fakturor är inte ok. Så jag ger mig på honom och vill ha svar på varför vi betalat för två hus och ett hus vi inte äger?Då säger han att jag måste vänta... jag väntar i 7 min och då säger han till slut att det är mitt ansvar att säga upp... då var de droppen som fick min bägare att rinna över. Han fick smig då att se i rött och han får en utsskällning som hette duga och sen sa ja mjag vill ha alla pengarna tillbaka och dom ska sitta på mitt konto denna vecka är det uppfattat? Och de var det tydligen han bad om ursäkt åt Pål som vår kontakt heter vägnar och insåg hur tokigt detta var för att göra en lång historia kort...Fick i mig en macka med marmelad i innan jag drar till Vittra så jag ska få i mig lite energi....

 Wow jag blev grymt imponerad vilket ställe, synd jag inte visste om detta innan hon började. Sån härlig miljö, underbara lokaler med högt i tak,en målar verkstad ett gympa rum med massa plats och madrasser och stora kuddar samt stora mjuka klossar. Ett mys rum med tv, soffa, böcker och lugnare lekar. Maten görs där i och äts på förskolan. Inte som nu när de kommer en varm matvagn... pedagogiken med att man ser till barnet som individ och vad då tex Estelle vill göra verkar ju bra när jag fick se det och gå runt där, var även inne på skolan och kollade dom har ju ända upp till högstadiet. Det var ett varmt mottagande jag fick och blev såld där och då. Så nu ska jag ansöka dit för mina båda barn faktiskt.
Dom har även anställt en sångpedagog som kommer och ger 4 och 5 åringarna musik och sång lektioner en gång i veckan. Hon som jag träffade bad om ursäkt för att det inte var som de skulle på väggar och så än, därför att dom startade upp i aug i dessa nya lokaler... eh, jag blev lite full i skratt för där Estelle går startade dom i mars och där sitter knappt nåt på vägarna eller är inköpt. Så summa kardemumma känns som kommunens dagis nej tack och allt som är privat ja tack! Det finns alltid undantag men som jag känner nu finns det inte nån tvekan.

Det blir till att baka äppelpaj med barnen idag, det är dels studie dag från dagis och dom är inte helt ok och extremt trötta dessutom. Så vi äter rester till lunch och äppelpaj till efterätt. Spelar ett nytt spel hon fick i födelsedagspaket. Sen blir det soft i soffan med läsning och mys i soffan med film ska vi göra sen.

Önskar er alla en go dag!

Kram♥ 
 

28 okt. 2012

Vintertid

Igår kväll kändes det helt ok att man skulle vrida tillbaka klockan,rent av skönt att kunna kolla på film och känna att klockan var "lite". Men så här ett dygn efteråt så känns det mindre kul. Estelle hade vaknat ur tidigt i morse hos farmor & farfar hon hade å andra sidan lagt sig straxt efter sex så det var inte konstigt. Men de är inte så lätt för dom små att ställa om sig för vintertid.

Så idag på förmiddagen var det barnvälsignelse för kusin Svea och efter det var de middag hemma hos dom. Barnen lekte och stoja runt och sen var det tårta och kaffe. Gott och trevligt! Men så trötta och griniga och det måste dom ju få vara men det är så segt speciellt när man själv är trött. För vintertid eller sommartid man vaknar ju när sina barn vaknar och förblir vaken om man heter "mamma" i alla fall i vår familj är det så....

Vi drog hem när det gnälldes som mest och då var klockan halv fem så egentligen halv sex för det är ju den tiden barnen är inrutad på. Vi bytte om till mys kläder och barnen till pyjamas och sen blev det kvällsmat och bolibompa. När klockan närmade sig sju vintertid så kände jag att dom inte orka vara vakna längre då klockan för dom var närmare åtta. Det tog exakt 6 min sen sov båda som stockar sånt gillar jag!! Min man och jag titta på nya "Johan Falk" alltid lika spännande. 

Sen betalade jag alla räkningarna, sånt där kul man måste göra varje månad. Min man mår inte så bra känns som han håller på att bli sjuk, hans knä svullnade upp idag och känns varm. Alla vi andra hostar ju på nätterna och barnen är lite snoriga. Så nått finns det kanske som spökar men inte vill bryta fram. Sömn har ju en otroligt läkande effekt så jag har sagt att han kan lägga sig redan nu så han orkar.För jag kan inte förstå att karlar är så vansinnigt korkade och går iväg och  jobbar med både feber och influensa i kroppen. Klart vi alla jobbat när man varit sjuk eller håller på bli sjuk. Men kroppen är ju så bra på det där men att signalera med feber om man inte kan tyda signalerna innan. Så handen på hjärtat Ingen  gör nåt bra jobb med feber i kroppen och det finna ingen som tackar dig för att du sitter där och svettas eller fryser och mår skit för nåt fånigt jobb. Nä, är man sjuk så är man sjuk!




Estelle säger till mig att titta för nu KAN hon skriva ;)

Och de ser jag ju verkligen

Farmor & farfar
Kram ♥ 

Farfar fyller år

Jag vaknade  halv nio av att ja hör min Matteo ropa på pappa. Så gott att få sova så länge, ja har legat i Estelles rum. Vi tar en lång go frukost, tänder ljus och myser. Jag slår in paket till lite olika som fyllt och fyller år. Gör även två kort och Estelle vill ju vara med och pyssla såklart.

Hon ringer farfar och sjunger ja må du leva, sen packar hon väskan för att åka till han och stanna över.... hon e rolig. Klär på sig sin nya " mini rodini" klänning hon fick i födelsedags paket och vill ha sitt prisses hår diadem på sig.

Det kommer snö, Estelle blir jätte glad och vill ute och leka. Passar kanon min man ska ut och sätta på vinterdäcken så hon hänger på. Jag tar en dusch och sen rullar allt på tills vi ska åka.

Det blir god mat hos svärföräldrarna, vi ska till Rusta och köpa halkskydd till mattan. Dom har så bra stabilt skydd där mycket bättre än mattaffärens och det säger en del....
Estelle vill inte följa med så hon stannar, kusin Elvin är ju kvar så det är klart roligare.

Vi köper även nya fälgar till vinterdäcken och annat lite smått och gott. En ute lyckta med ljus i som är en led lampa i men som ger sken av ett levande ljus samt fladdrar den lite som ljus gör och den stänger av och på sig själv när det blir mörk resp ljus. Så nöjd med den ute framför ingången. 


Vi åker och hämtar snorpan men hon vill inte följa med, hon står och diskar med farmor och ska sen ut och plocka äpplen så dom inte fryser.Så vi säger hej då till henne och åker hem, jag städar hallen dammsuger och svabbar Matteo  hjälper mig. Sen plockar vi ( är inte ni extremt trötta på att plocka ibland?) Ja är det det är en sak som är sann, men det är lörda kväll och vi vill softa med, min man går runt och tätar dörrar och fönster med tätningslist. Jag sätter på massor med timerar på lamporna tycker det är smidigt när dom tänder och släcker sig själva. Jag är grymt trött som vanligt och vi bestämmer oss för att hyra film. Det blir snövit oh my den är bra.
Min svåger ringer precis när vi kollat klart och undrar om vi har nån film att låna ut... japp det Har   vi skönt vi bor nära.

Nu ska vi sova och ni glömmer väl inte ställa om klockan BAKÅT skönt tycker man nu, men de är inte lätt för barnen att hajja i deras sov mönster får se hur dom här dagarna blir.

Kram / ♥ 

26 okt. 2012

Fredag hela veckan....



Det är segt att vakna med sån halsont som nu krupit sig ner i bröstet, barnen hostar på nätterna och jag med.... tycker min lilla dotter hållit sig otroligt frisk för att ha börjat på dagis för massa veckor sen. De är ju alltid nån som är sjuk eller förkyld och snorig där menar jag..... tror de gör jätte mycket att man är ute mycket med barnen. Nu har det ju varit regn så jag har inte varit super duktig på att vara ute länge men ute varje dag är vi ju. Så idag fredag vad gör vi när solen skiner och det är ganska kallt i luften... jo vi går ut! Men först ringer Estelle som vanligt varje dag till kusin Noa och frågar om han vill leka och följa med oss på promenad ner till stan och fika på kondis. Det vill han, hon ringer även mormor och frågar om hon vill hänga på och det vill hon. Så vi klär oss och drar oss neråt. Barnen cyklar och Matteo åker vagn, det är vingligt och jobbigt för E att cykla på sin balans cykel så långt. 


Vi hälsar på syrran och går vidare och fikar, Matteo somnar ute i vagnen så perfekt. Mysigt att sitta med dom inne i värmen och se dom smaska. Mamma och jag delar en biskvi och Noa väljer en STOR kanelbulle och Estelle tar som vanligt en chokladboll Men hon vill smaka på min kaka med.
 






Min Elin och jag har varit på Loppis idag, hon hitta en barnstol till sin fina lekstuga och jag hitta en väska och en korg. Hon köpte även gamla tidningar och nåt mer som jag glömt. Vi kom lite väl tidigt dit ( min kära mor ) hade sagt fel tid till oss. Så vi fortsatte vår färd ner till utförsäljningen på "Nova Star" oh my jag hade aldrig varit där, kommer nog aldrig åka dit igen heller. Det var kö när vi kom dit och väl inne på lagret så stod kön still. Det var inte vrål billigt heller som jag hade tänkt mig på en utförsäljning. Så vi titta på varandra och sa att vi drar när vi varit där ca 1,5 timmar. Jag frågade en personal där om man kunde betala kontant. De gick så bra så ;) vi smet före kön bakvägen med henne och så var det klart vi handla väldigt lite men jag är nöjd med dom mörka Jeansen till Matteo.

Hem sen i det nollgradiga vädret som nu gått över till -1 grad. Hu så kallt det var, min man satt i soffan med tv på när jag kom hem och sa så gulligt " jag tycker det är ensamt när du är borta" så mysigt och de gjorde mig glad att höra!

Vi titta på "homeland" har ni inte sett det KOLLA PÅ DET så bra, spännande serie. Sen la vi oss för i morgon ska vi till farfar som fyller år på kalas!

må gott där ute / Kram på er ♥

24 okt. 2012

vardags lyx

Gillar  inte att få väcka min barn på morgonen (tidigt) dom har börjat sova till halv åtta-kvart i åtta men idag skulle Estelle till öron,näs och hals på sjukhuset så vi var tvungna gå upp tidigt. 
Alldeles mörkt är det, precis som om det är mitt i natten...

Mormor kommer hit och hämtar Matteo och Estelle och jag cyklar iväg. Det går bra och hon är jätte duktig, men på sin vakt och kollar in dom innan hon väljer att le mot dom. En vaxpropp åker ut och det finns inte nåt vatten kvar bakom hennes öron, så skönt. Dom gör en hörseltest men hon är för liten egentligen och det går nog inte så bra som dom vill hon trycker lite väl mycket. Men även tryck testet visade positivt så jag är nöjd och hon får välja nån sak för hon varit duktig, hon tar ett panda suddigum och en turkos plast orm. 

Sen kommer moster Ullis och hämtar henne för jag ska till jobbet. Jag har ont i halsen idag, känner mig lite sjuk alltså som om jag är på väg att bli sjuk. Kände de redan igår, då hade jag lilla goa Svea här barnens minsta kusin på 4 månader. Men då  somnade ja en stund med henne och Matteo så gott. Sen var de fullrulle här han va så go mot henne satt och titta på henne i babysittern och klappa fint roligt att se faktiskt
Sen kom Estelle och kusin Elvin hit och fick pannkakor och dom gick ner fast att dom var gjorda på fiberhusk och ägg och mjölk.

Jag la mig i soffan och lät dom springa runt och leka och härja där uppe tills dom ville se film, men det var inte lång stund dom orka sitta här. Sen beställde vi thai mat och både Tomas och Lina och min man kom och vi åt så gott, och härligt att få sitta till färdig lagad god mat. Tack! Vi la barnen vid sju och skulle kolla på äntligen hemma men jag somnade i soffan och fick gå upp och lägga mig innan nio....

Idag öppnade H&M här i småstaden och allt sånt märks här. Jag har knaprat halstabletter och varmt the idag och känner för att ligga nerbäddad och kolla film....

Efter jobbet går ja in på H&m och kollar lite, träffar min goa vän Viola som frågar om  jag har bråttom hem. Nä, de har jag väl inte så hon bjuder mig på varm smörgås och mineralvatten på cafe´t så mysigt och väldigt lyxigt så här mitt i veckan. Två timmar bara svischade förbi och jag börjar känna mig trött, vi säger hej då och jag cyklade hem sa hej till min kärlek och satte mig i soffan.Barnen sov och det var tyst och skönt nu sitter vi båda här as trötta och kl är tio!

God natt små kamrater och tack för idag!

Kram♥ 

22 okt. 2012

Light in Alingsås

Skönt att det inte regnar idag är min första tanke när vi går upp kl 08 så skönt att få lite sovmorgon... sovmorgon tänker du till åtta?! Hm men så är det faktiskt! Det var en intensiv dag för mina barn igår på kalaset. Idag är det dagis och jag sätter på henne kläder och ger frukost, sen cyklar vi alla iväg. Och idag går det super bra att lämna så skönt för mig och mitt hjärta känns lättare när jag cyklar hem. Äter frukost och myser med Matteo, vi har alltid sagostund i soffan han och jag när vi är själva, båda mina barn älskar att man läser för dom och de uppmuntrar jag ju gärna till.

Annika ringer och frågar om hon kan komma förbi, sååå mysigt jag älskar det bara så där mitt i vardagen. Vi skrattar och prata om livet och vardagens små guldkorn samt de som kan vara jobbigt. Jätte glad att jag har henne i mitt liv. Så dyrbart med vänner

Som vanligt tråkigt när ja ska hämta på dagis. Men i dag ska vi nämligen fika på "Ekstets" med mina föräldrar och min syster med familj och sen gå "light i Alingsås" ska bli mysigt.







 Idag är jag trött, känner att jag börjar få ont i halsen så jag vet att om jag lägger mig i tid och sover bra så blir man inte sjuk. SÅ det är vad jag ska göra och min man med. Han behöver sova med ....

Lev livet varje dag!

Kram ♥

21 okt. 2012

3 års kalas

Idag tror Estelle att hon fyller år, att det är hennes riktiga födelsedag bara för att hon ska ha kalas. Vi har ju förstått att eftersom de inte var ballonger och massa paket och kalas den dagen med godispåsar (fast att hon faktiskt hade det och till sina kusiner i Sthlm) så är det hennes dag i dag enligt henne själv. Och det får det väl vara.

Igår efter jag jobbat stod Estelle och jag och stressa i köket, mest jag som stressar... så typiskt mig att göra allt i sista minuten. Till mitt försvar får jag säga att dels vill Estelle vara med och baka och fixa hon gillar det, men det går inte att ha dom båda på min lilla köksbänk och alla bakgrejerna + att min man är hemma 19.30 på kvällarna och då ställer jag mig inte och bakar då vill ja umgås med han och softa i soffan efter en lång arbetsdag här hemma. Så då blir det så här, men vi ska inte bjuda på så mkt och inte några bullar. Egentligen onödigt göra tårta för det äter sällan barn. Bättre med glasstårta bara de att dom som finns e sååå tråkiga. 

Jag gillar ju att de är det dör lilla extra när det är fest, så vi har pyntat läsk flaskor,blomvaser, kakor och tårtan. Oftast är de ju så att det amerikanska lockar mig dom har ju allt snyggt i alla kategorier!!! Men de smakar tyvärr inte alltid så gott som vi här i Sverige är vana att äta" go fika". Men vi prövade en tårta och jag kan ju säga så här i efterhand nu när ja sitter här på kvällen och skriver och den stått framme... var den underbart god med den mjuka chokladkrämen, bananer och jordgubbar. Men ja min dummer tog ju inte ut den i tid så chokladen var ju hård... ja,ja det lär jag mig till
 nästa gång ja lovar!


Det var lek och höga skratt,barnen sprang runt och hoppa och stoja precis som det ska vara på kalas. Estelle njöt klockan går ju alltid extra fort när man har roligt, sen blev det fiskdamm innan alla gick. Kusin Elvin stannade kvar och det blev godis ätande och lite mer lek. Sen på med pyjamas och kvällsmat och borstning av tänderna länge efter en sån här godis dag.












 Stort tack  för alla fina presenter hon fick från hela släkten och tack att ni kom och gjorde hennes "födelsedag" så underbar!

Kram på er ♥

19 okt. 2012

F R E D A G

Härlig att vakna till busiga barn och att barnens pappa är hemma.. vilken lycka. Han jobbar så långa dagar att dom sover när han åker och sover när han kommer hem, så dom ses extremt lite nu och de märks på barnen. Dom går inte till han lika lätt nu...

Jag ska träffa en gammal vän efter frukost och sen ska jag ha ett möte med dagis och sen ska vi väl fixa lite för kalaset och sen ska vi ha fredagsmys!!!

Men de blev inte riktigt så... jag åkte iväg och träffa Sophia det var så kul att se deras snygga hem, dom har renoverat ett bra tag nu. Vi fikade hemma hos henne och prata om livet. Sen åkte vi och kolla på hus och sen skjutsade hon mig till Estelles dagis där ja hade ett samtal med en av fröknarna.
Min familj hämtade upp mig och vi hyrde film och handla lite inför baket.

Väl hemma fanns de mat till mig som min man gjort (kors i taket) potatis,kyckling och sås... Estelle sa såsen är inte god mamma, ok då vet jag. Det var helt ok för mig han hade gjort de bra och det glädjer mig.
Barnens farfar är ny opererad i benet han har fått ett nytt knä eller rättare sagt knäskål. Så Estelle har velat träffa han så jag förslog att jag fick åka till rusta och köpa en vit tavellist till E rum så kunde vi ju svänga förbi och fika och säga hej till farfar. Saft och  gjort de fick bli så E somnade på vägen ner stackarn.... så fikade vi och stannade på kvällsmat och barnen fick pannkakor och vi med. Sen hem och la dom och jag orkade inte ställa mig och baka... hur ska jag hinna jag ska jobba imorgon med.

Go kväll på er!



Kram♥ 

17 okt. 2012

Tapeter

De finna så många snygga tapeter, jag har tänkt tapetsera i köket nåt i turkost helst nån sån fin turkos som fanns på 50 talet, hade gärna lagt in ett sånt rutigt plast golv med i vitt och turkost som man ser i gamla amerikanska filmer typ....

Även finns det rum vi vill tapetsera i matrum och vardagsrum sen när barnen blir äldre och inte river eller ritar på dom. De har inte hänt än men de kan ju komma och just nu har vi målat med en färg som ska klara kladd och fett lite bättre för att vi just har småbarn just nu i vårt liv. Man får faktiskt anpassa sig efter livet och den situation man är i med sin familj. Här är lite turkosa tapeter ingen jag bestämt mig för svårt titta på bild oxå man vill se i dagsljus.
Anoushka 110004




Miss Print MISP1027

Bloomingdale 326143Folia 110289Silence SIL003
Edward (NW)
Tapetprov Un Bisou de Mme Pitou 310022Tapetprov Un Bisou de Mme Pitou 310003Tapetprov WallKotyr 111040
Elin och Edith har varit här idag dom stora barnen var på dagis eller Ebbe i allafall. Estelle hade fotografering idag och sen skulle hon hälsa på farmor. Hon vill nämligen ringa till nån hela tiden för de är så tråkigt hemma tycker hon, så mina föräldrar har ju jobbat så dom har inte svarat och de flesta kusiner är ju i skolan så de går ju liksom inte. Så har kusin Elvin varit hos farmor några dagar då hon ringt då har hon blivit sur för hon vill ju oxå vara där... så svårt förklara för dom små, kusin Noa som bor tvärsöver gatan vill hon ringa och gör nästan varje dag! SÅ kära släkt ni får ha överseende de är en fas bara.....


Vi tog en sväng på lilla staden och provade glasögon de var kul, och vi såg både snygga och fula ut i vissa. Så svårt speciellt eftersom man inte är van att ha nåt på näsan. Men de är väl bar gilla läger antar jag och ta ett par som ser bäst ut för en själv.
Vi åkte en sväng för vädret va så trist och köpte korv och mos och käka hemma hos oss. Sen var dom tvungna att åk för att hämta Ebbe. Vi tog en promenad min lilla prins och jag, solen lyste faktiskt fast att det blåste, han e så söt och säger "halla" hålla då menar han handen. Vi gick upp och sa hej till mormor och morfar men dom skulle iväg så de blev en kortis. Vi gick då hem och bakade och mös och sen fick vi besök av Marina och lilla chihuahua Vinnie som var jätte spännande.

Dallas hade tydligen slutat så de fannas absolut inget att titta på som vanligt på tv. Vi pratade lite och sen la vi oss skapligt tidigt så bra så.

Ha det så bra där ute/ Kram ♥