26 mars 2011

Syskonkärlek!!!

En skön solig morgon,Estelle är världens bästa storasyster och hon tycker så mkt om att sitta eller ligga på golvet bredvid  Matteo. Hon hjälper mig med små saker som att slänga hans blöja, hämta nappen osv. Mina älsklingar!!


Ska inte sticka under stolen med att de känns att ja har två små barn hemma, Estelle blir 1 1/2 år nu om drygt en vecka och de är inte så stort egentligen. Men de klart att hon framstår som stor i förhållande till honom, men hon e fortfarande mammas lilla tjej. Så de har varit så härligt att kunna va tillsammans med henne nu när Henrik varit hemma så länge, att vi två bara har kunnat stuckit iväg ut eller bakat eller lekt ute. Utan att ha en lite bäbis att ta hänsyn till, för hjälp vilken tid de tar.... bara att mata sen ska de rapas och bytas och gosas och sen sövas osv. kan ha dåligt samvete över att Matte får ligga själv i vagnen eller babysittern för att man gör grejer med Estelle. Men hon behöver ju mer uppmärksamhet. Detta är ju så nytt för henne också att nån annan kommit hit och tagit hennes föräldrar.
Men de lägger sig väl. Träffade en mamma på stan igår som hade 2 år och två månader mellan sina första barn och hon sa att hon tyckte de tog ett år innan man hitta balansen och man hitta en rytm. Oh ja hoppas ja hittar den innan.....

Men visst tar de tid, jag känner att ett möte eller Bvc besök just nu räcker som utflykt. De tar sån tid med all påklädning och innan man kommit iväg har den ena spytt och den andra kissat på sig ;) de är livet som småbarnsförälder!!!
 Jag längtar så till våren nu, jätte skönt att bara kunna gå ut på altanen och bara vara. De ska fixas ny gunga och sandlåda såklart. Sen att gå och bada och gå till nolhaga och titta på djuren samt leka i parken de blir grejer det!

Väldigt tacksam för mina fina barn, Henrik och jag kan sitta på kvällarna o titta på Matteo och säga detta har vi gjort bra ;) och de kunde vi inte tänkt oss för 15 år sen.. som ja skrivit förut har vi ju varit kompisar lääänge min kära man och jag. Men slutet gott allting gott nu har vi två dyrbara skatter som vi vårdar ömt tills vi får släppa dom när dom e mogna att flyga ur boet.



2 kommentarer:

  1. Ja, vilka helt ljuvliga små barn ni har fått...och ni är fantastiska föräldrar!!! Va otroligt söta de är. Blir helt tårögd nu...K R A M

    SvaraRadera
  2. TACK goding! Ja dom e ljuvliga man både njuter av dom och blir trött... du vet hur de är.Stor kram

    SvaraRadera