4 nov. 2012

Alhelgona

 Man ska väl vara glad åt att man inte har nån nära att besöka på kyrkogården idag, så vi åkte till min mans farmor & farfars grav så att barnen skulle få en utflykt och[jag med för den delen]efter en v inne med sjuka barn. Jag har en kusin som ligger i Göteborg annars har jag mina utspridda över landet. Så de passa kanon att åka ut till landet till en fin liten kyrka i Sine det var bara vi där så barnen kunde få springa av sig lite, för det ligger verkligen en bondgård bredvid så vi hörde kossorna och det var såklart kul för Matteo.






 Svårt att förklara döden för Estelle hon trodde att gammelfarfar bodde i det vita fina huset (kyrkan) och sen när min man frågar om vi ska åka förbi huset där han bodde fatta hon ju inte ... ni sa ju att han var i himlen är han hemma nu? Inte lätt för en tre åring att begripa. En mysig men kall utflykt, sen hade vi middag med min släkt hemma hos mamma. Jätte gott och god efterätt med många skratt.





Vi gick hem och gjorde barnen klara för kvällen och efter en sån här intensiv dag så somnade dom på mindre än 5 min. Så gjorde vi oss klara för 40 års fest! Mina föräldrar satt barnvakt här när dom sov. TACK! Så skönt gå på barnfria fester ;)

Kom hem senare än vi tänkt, ätit gott och skrattat, pratat,minglat och haft skoj. Nu väntar sängen!

Lungn och ro önskar jag er!

Kram ♥


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar