2 nov. 2012

Friday

Idag glömde jag ta kort när min syrra med familj var här på mys frukost. Jag och Estelle hade kokat tomtegröt som vi bjöd på, de gick såklart inte ner hos henne men dom andra barnen åt.För jag är så sugen på jul nu är grymt less på regnet nämligen..... så vi hade dukat med de rödprickiga porslinet i både djuptallrikar & the kopparna så snyggt så. Men de hjälper ju inte nu utan blid bevis...



Tänk va snabbt man vänjer sig vid glasögonen ändå. Jag som tycker jag ser bra. Men inser ju nu att man ändå har lite ålders syn ändå. Allt blev så mkt klarare med glasögonen! 


Kusin Noa stannar kvar här efter frullen och vi leker doktor allihopa, tar sprutor på varandra och då får man självklart "riktiga" plåster sen. Vi tatuera oss oxå och sen gick dom över till Noa och lekte en stund medan jag koka pasta. 

Så idag har jag läst om massa olika skolor och förskolor här i staden, även kollat på vilka julkort jag ska göra och skrivit en lista på vad barnen behöver och kan önska sig. För jag är så trött på leksaker och plast.Det gäller och komma på det där extra som dom verkligen gillar att leka med eller pyssla med. 
Jag gillar att ha framförhållning till saker, jag är kanske överdriven men jag mår bra av det. Personligen avskyr jag att springa sista dagarna före jul med alla andra som är ute i sista stund för att shoppa julklappar.De kallar jag stress... då vill ja ha allt klart njuta av dofter, goa saker och allt mys som hör julen till.
Vi har även pratat om vilka julttraditioner vi vill ge våra barn. Estelle är så pass stor nu så hon fattar det här. Min man och jag har olika traditioner i bagaget och nu vill vi forma vårt eget. Jag har aldrig varit nån julmats älskare för mig skulle man lika gärna kunna äta en god vi middag. Och min man äter det som bjuds men när jag fråga så sa han att de är egentligen inte mycket han gillar där. Men ja tycker att om man firar med släkt tex så ska väl alla som är med kunna få välja en sak som man vill ha med på julbordet, de är ganska rättvist va?! 
Julstrumpa,kalle,julevangeliet,godisbord,julklappar,julgran,julkort,
saffranspannkaka, ge till dom som behöver,för att bara nämna några saker jag vill ha med i våra jultraditioner!! 

Men det är en bit kvar till jul!

Nu är det fredag och fredagsmys, tog ut mina barn på promenad idag och köpte fredagsmys. Hu så kallt det var fast solen lyste så vackert.

Nu blir det film och mys hela familjen i soffan I Love ♥


njut nu av ledigheten tänd ett ljus i helgen för dom du saknar
Kram på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar