22 nov. 2012

Härlig kväll

Sista  dagen på inskolningen idag. Det känns jätte bra men man vet aldrig hur dom små uppfattar det egentligen. Hon gråter när jag går på toaletten och blir lugn så fort jag kommer. Dom är inte så stora ändå fast att dom är det....

Jag sticker hem och gör köttfärsås när det är 45 min kvar innan vi ska gå hem för dagen. De funkar hon hade inte frågat efter mig och nu har vi bråttom hem för farmor och Matteo står och väntar utanför....

Snabbt byter jag om gosar lite med Matteo som jag inte träffat. Sen cyklar jag mot jobbet och går igenom vad jag ska säga inför kvällens modeuppvisning på Mio möbler.
Syrran är på språng när jag dyker in och hon ska visa upp kläder och smycken från www.frokenhilda.se

Fantastiska  miljöer dom har gjort på Mio och vackra håruppsättningar och mycket Vintage stil. Syrran skulle sitta för "sex and the city" men jag tycket det mer såg ut som riktigt charmig vintage.
Jag hade fyra barn som satt i barnrummet och dom var grymt duktiga. Kl var sent och dom är allt från 5 år till 9 år. Såklart hade dom spring i benen och på deras bord stod marschmellos doppade i choklad som dom skulle få efter allt var slut, men dom var så frestade att ta dom i munnen.... jätte duktiga var dom och dom fick apploder av alla som kom runt och lyssnade och tittade på dom.
Det gick bra jag var inte nervös en enda gång, efteråt bjöds de på pastasallad med exotiska fat och dricka. Jag drog mig hemåt och när jag cyklade genom alle´n så jag stannade och knackade på min väns fönster där jag  blev inbjuden på en kopp the och mys i soffan. Oh va energi givande det var. Älskar sånt här... lite kvälls snack, skratt och Annika läste ett ord och sen är kl efter 23 och vi sitter och gäspar alla tre. När jag kommer ut till cykeln träffar jag nästa vän... Pia är ute och går med Mimmi, så vi slår följe en bit alltid lika trevligt och ofta får man sig ett gott skratt med henne. SÅ nöjd och glad cyklar jag hem till min man.... han är super trött när jag kommer och Estelle vaknar precis så vi går och lägger oss. 







Här är lite bilder från kvällen på Mio.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar