18 nov. 2012

Granola Bars!





Har ju totalt glömt bort att berätta om min kväll på blomsterlandet.... som man trodde eller rättare sagt fattat på deras mail att man skulle anmäla sig och mellan 19-21 få inspireras av dom och göra egna blomster uppsättningar eller som jag tänkt då kransar. Men riktigt så var det inte för de va jätte mycket folk så det kändes inte som att man kunde få plats att greja med sitt isf. De fanns fyra olika stationer en med  blomster arrangemang en med  kransar en med snittblommor en med ljus/blommor i grupp. Jätte fina saker och så mycket vackert man kan göra. Jag njöt av att stå och titta men hade gärna gjort nåt eget med. Ska visa lite bilder på det vackra här.

Det ser lätt ut när dom gör det.... vi får se hur de ser ut när en annan gör det.


Gjorde nya Granola barns med. Super gott, enkelt och nyttig mellis eller kaka till kaffet om du vill ha nåt att knapra på utan socker och annat dumt i.
Detta är gjort på Granola som du kan köpa på Ica av "Reene Voltaire" Granola är en crunchy müsli sötad med äpplejuice och malt. Hasselnötter och russin gör den extra god.


Du tar 4 ägg och vispar upp lite lätt tillsätter sen 500g granola och sen tar du i gojjibär eller som jag gjorde tranbär funkar med aprikoser eller va du vill. 1dl av det och 1dl pumpafrön blanda allt med 100g smält smör. Bred ut på smörpapper och in i ugn 175 grader ca 15-20 min du ser när dom är klara. Låt svalna och skär i rutor. Mums! 

Snart är det dax för solsidan.... min man har lagt barnen dom är extremt "mammiga" så det är bra att han får lägg dom själv nån gång med det är så skönt för mig att få lite egen tid....

Nu börjar min intensiva vecka imorgon, ska bli super kul att få gå med Estelle till sin nya förskola imorgon. Tvättar lite kläder och mössor inför imorgon till henne, blir så smutsigt när dom är ute mycket och har packat extra kläder och jag tror jag har koll nu på allt.

Have a nice evening

Kram♥ 

  
 

1 kommentar:

  1. Hej! Vad roligt att se dina bilder från kransbindarkvällen. Ha en fin dag! Hälsningar Ulrika Blomsterlandet

    SvaraRadera