13 nov. 2012

Glatt besked

En underbar morgon även idag, kallt och otroligt vackert när man tittar ut. Här inne är det värre.... Estelle var hemma igår hade haft feber på natten och tjock i näsan och ögonen rann. Så det blir ju alltid lite extra gnälligt när dom är sjuka. Jag mådde lite bättre men har otroligt ont i min inflammation eller vad det nu är. Jag bestämde att vi ändå skulle ta oss en promenad i detta vackra väder solen sken och vi hinner inte mer än att komma utanför dörren då E säger att hon vill sitta i vagnen.. hm hon som aldrig vill sitta där då är hon inte bra tänker jag. Samtidigt har lite frisk luft aldrig skadat när dom är påpälsade och sitter gott i vagnen. 




Så efter promenaden var jag helt slut det var ansträngande, så Matteo fick sova ute och Estelle och jag satte oss i soffan och jag skulle bara hämta posten. Jag hade fått ett stort vitt kuvert från Vittra.Spännande och med  darriga fingrar öppnade jag, det första som kom ut var denna. Men jag hade så bråttom att jag missade det som stod. Efter detta papper va en hel bunt med papper som såg ut som ansökningar och tider mm och längst bak ett papper om man ville tacka nej till platsen.... va?? Ja fattade inte hade hon kommit in, då ser jag längst ner på denna första sida att hon är välkommen. Jag blir tårögd och otroligt glad och oerhört tacksam!!!

Visar hennes nya förskola på datorn och berättar om den, hon vill inte byta och bli lämnad på en ny säger hon.Och såklart vill hon inte det speciellt inte nu när hon är lite sjuk och extra känslig. Så vi läser en bok istället.



Mer i posten idag stod att " Media market" hade öppnat ner i Gbg så vi slängde in barnen hos mamma en timme och stack ner för att leta en Ipad. Såklart va dom slut och det var kaos där inne. Så fram och tillbaka blev det bara. Barnen hade gjort så söta små igelkottar. Men E var varm och hade längtat efter mig. Så när vi åker hem har hon 38.8 i feber och Matteo har lite med. Så vi lägger dom. Jag gör köttbullar till min man´s matlåda och så jag har imorgon de är nämligen inte populärt att stå och laga mat med två små gnällisar.

Jag somnar på soffan och får sen gå upp och lägga mig bredvid två små kaminer. När dom är sjuka är det att sova med mig som gäller.




Jag längtar efter julen nu, mer när jag ser frosten ligga på taken och gräset. Hellre kallt och snö än slask och regn fy.

Jag tycker detta snöre är fint samt dom fina servetterna nedan. Men det verkar redan slut tyvärr. Ska snart inhandla massa bak och fix saker och börja så smått. Jag gillar inte att stressa och spar allt till sist de är det värsta jag vet. Att ha julklapparna klara har vi nästan nu så skönt. Min man är alltid ute i sista minuten däremot, de slår aldrig fel oavsett om det är jul eller födelsedagar. Fast ja påminner och säger att de är jul i år igen ;)

Nu ska vi lägga oss i våra sängar och vila alla får gärna somna eller så kollar jag och E på en film när han har somnat. Sen blir det kokt potatis med mina köttbullar och brunsås med lingon och sallad.

Underbar dag där ute önskar jag er!

Kram ♥


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar