7 nov. 2012

O N S D A G

Så vackert när man drog upp rullgardinen i morse, solen var på väg upp det var frost på taken och från min plats i sängen med fönstret öppet och under det varma täcket var det oerhört fint.

 Vi tände en brasa när vi gick ner i våra pyjamasar för frukost!

Sen klädde vi oss varmt och gick ut klockan var bara 09.15 men det var så friskt ute. Estellle klädde dockan "lola" varmt så drog hon henne i sin vagn. Vi gick till parken och skogen. Plockade lite vackert blåbärsris.

Allt från kurragömma till apor i skogen lekte vi. Sen tog vi oss en promenad, Estelle ropar helt plötsligt "Camilla kolla min bokstav i gatan" ja kolla va coolt. Självklart  ville hon vi skulle fota det.De var knappt Estelle orkade gå hem den sista biten sen, vi la då  Matteo ute och gick in och gjorde lite mozartkulor till fikat.

 

En dag går så grymt fort, man tycker ena dagen man får gjort massor sen vissa dagar inget. Vi var ju i Ullared i mån och på vägen hem beställde jag några skruvar till spjälsängen som vi har tänkt sätta in i Estelles rum så dom får sova ihop. Dom kom idag så vi höll på att sätta ihop den jag och barnen inte de lättaste men hon är grymt hjälpsam. Sen blev det mys i vår dubbelsäng med film och torkad frukt och lite nötter.

Gjorde min kära mors currykyckling paj i eeftermiddag sen med mördegstäcke och en god sallad till. Nu har vi grejat lite och läst och brottats. Min man ska lägga båda idag i deras "nya" rum med sängarna. Så skönt att få lägga sig själv och kunna läsa eller kolla på film som vuxna ska kunna göra... självklart får dom komma på nätterna och de gör dom ju Varje natt. Men snart kanske dom inte gör det längre. De är på gott och ont de där, så mysigt känna deras varma sköna kroppar mot sin rygg, eller den lilla handen som smeker ens arm. Ä L S K A R  det♥ 

Ska jobba imorgon och känner att de blir tidigt i säng om jag ska orka. De är som en seg förkylning/hosta/ halsont vi har men det var tydligen massor som gick vi var ju hos doktorn igår man gör liksom inte nåt, var bara rädd att de gått ner i lungorna på  Matteo.

mys pys på er / Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar