20 nov. 2012

Stressa är inte bra

Ännu en inskolningsdag som har gått av bara farten. Idag var det byta av hemvist som det heter ist för avdelning. Man jobbar mkt med dom andra "avdelningarna" och om nåt barn vill gå över är det inte några problem. Så vi hade tre Ipad´s idag så lyxigt dom får ha dom en stund sen byts man av. Sen var det kuddrummet med madrasser och massa kuddar som man kan härja runt i. Vi la oxå ett super stor pussel om rymden som är temat just nu. Hennes hemvist heter nämligen Saturnus. Asså för mig är det rena himmelriket här för barnen. Så mycket att göra hela tiden. 
Maten är oxå ett jätte + så gott den görs på plats och idag to Estelle 13 köttbullar det är nog rekord.

Hon vill inte gå hem när klockan blev dax det tar jag som positivt, imorgon är sista dagen vi ska vara på inskolning så jag håller tummarna nu för att det inte blir ett bakslag.

Själv har jag kännt mig stressad hela dagen, har Matteo hos farmor och farfar idag och han ska vara där i morgon med då min mor jobbar. Så Estelle och jag cyklar ner på stan, det är några saker jag sålt på tradera som ska postas och vi kollar i affärer som jag typ Aldrig  hinner. Jag har noll koll på vad som är mode, fäger eller vad som överhuvud taget finns i affärernas sortiment. Utom hos fröken hilda då där jag är och jobbar.
Den inre stress jag känner gör mig svag och trött. Jag har så många projekt i skallen och så mkt denna vecka att jag bara vill vakna nästa vecka, imorgon jobbar ja efter inskolningen och sen har Mio möbler en modevisning ihop med No 19 som barnen där ska ha kläder från FrökenHilda så där ska jag stå och tala om vad barnen har på sig. Sen jobbar jag hela tor och sen lör. Jag har väl ororat mig för Estelle med att de ska funka nu eller om jag gjorde rätt som bytte.. ja ni vet tankarna är många och man har väl stressat för det. De gick ju extremt fort här oxå så jag hinner knappt med. Idag kom våra julkort jag gjort i allfall så det känns skönt att bocka av det. Jag ska börja baka och fixa snart och köpa sista julklapparna!

Nu har jag inte tid sitta här!

Krama om varandra och ha en lugn skän kväll

1 kommentar:

  1. Kära syster <3 Inte bra att stressa...har lätt för det själv och det inre stressen är väl farligast... Njut varje dag och du behöver inte hinna med allt inför julen.. Kraam och Tack för att du är med ikväll :)

    SvaraRadera