10 nov. 2012

Hängig

Somnade igår med feber, sov ensam i Matteos rum och det var skönt. Slapp dom andra vakna av mina hostningar.

Ingen feber i morse, men kände mig dunder förkyld och efter frukost var jag varm igen. Hade sms med min syster om att ja tyvärr inte kan jobba idag. Så min man och Estelle åker till tippen medan jag och Matteo lägger oss. I två timmar så skönt och dom var borta hela tiden, så det var tyst och lugnt hemma. Dom hade handlat och hyrt film och varit på Gerdas konditori och handlat fika....
Mysigt så vi fikade och sen la jag mig i soffan igen och barnen vill såklart att jag ska läsa för det brukar vi göra i den soffan. Så en bok blev det sen fick min man  ta över.

Han var sen iväg och köpte två hyllor till källaren och då fick Matteo hänga på,så låg Estelle och jag i soffan och titta på Alfons Åberg. Så skönt att jag har fått vila mycket idag!

Barnen badade sen innan läggdags, då låg jag i våra sängar och läste och hörde dom skratt och skvätta där inne. Min man busade med dom i vattnet. Sen kom dom små blöta underbart doftande små änglarna och kröp upp i min säng och ville titta på "bolibompa" så mysigt. 
Sen somnade dom gott och jag tände lite ljus här nere och gjorde enkel pizza på dom fantastiska nya "pizza bröden" från santa Maria såå goda och helt perfekta. Till detta "Spindelmannen

Vi skulle hittat på nåt firande för våra underbara män min syster och jag. Förra året bjöd vi ut dom på Brunch på Nääs med två andra par. Men i år får vi hoppa det tyvärr. Så vi får se vad vi orkar fira i morgon. Min man är inte så noga med det, vet inte om det är typiskt karlar eller om det bara är min man....?! Jag tycker tvärtom allt man kan fira ska man fira det firas alldeles för lite i vårt land. Att de finns morsdag och farsdag är väl fantastiskt. De är väl egentligen mer att "jag" som fru uppskattar vilken fantastisk och underbara pappa han är för våra barn och vilken tacksamhet jag känner gentemot honom och från våra barn som ännu inte riktigt kan uttrycka det. Så de klart att de är viktigt att de blir sagt om du frågar mig... eller vi vill ju själva bli uppvaktade på morsdag i allafall jag de är super viktigt!

God natt på er sov gott!

Kram♥  
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar