16 nov. 2012

De kommer dagar.....

" Det kommer dagar då min himmel inte alls är blå de kommer dagar när tiden går sakta som tid kan gå. Nej ingenting nej ingenting, blir som man tänkt.Ja det kommer dagar då nästan allt är svårt att förstå och man tvingas in på vägar där det kan kännas allt för tungt att gå, men även det mörkaste av dagar ska jag söka efter ljuset ändå" Vaknade flera ggr i natt av fruktansvärd huvudvärk... så där så jag undra om det var migrän (vilket jag inte tror jag haft men detta var en fruktansvärd smärta) ja vaknar av barnen sen och känner mig inte utvilad.

Idag har jag ett viktigt möte med E blivande förskola "vittra" och det är tidigt.... skönt att jag har min man hemma idag med ;)
cyklar iväg i regnet och träffar en trevlig tjej som är fröken på hennes avdelning. Jag är positivt överraskad  över hur härlig luftiga lokalerna är och miljön, massa vackra lövteckningar och händer och namn och bokstäver och siffror pryder väggarna. De vackra stora trädet i mitten och deras egna böcker...
Vi går igenom Estelle vad hon är för person och bestämmer att hon ska börja inskolas på mån. Snabba ryck här!
Är glad och tacksam när jag cyklar hem detta känns riktigt bra!

Hemma dricker jag te men är inte hungrig. Lägger mig en stund med barnen uppe i vår säng och tittar på "nils karlssons pyssling"  slår på telefonen och går in på Fb då jag ser att "lasse pp Nylen" är död. Jag fattar ingenting va hände? Så tragiskt han var bara 62 år gammal. Hans barnskivor växte jag upp med och har sen vuxen ålder träffat Lasse och hans fru Marie massor med gånger och är god vän med deras barn. Så detta kom som en chock... Ringer till min pappa som är vän med Lasse och Marie sen många år och frågar vad som hänt. Han hade oxå bara läst det i tidningen och sett det på Fb. 
SÅ oerhört skört livet är, igår firade dom 32årig bröllops dag idag är han död. Man ska ta vara på stunden och varandra man vet inte vad morgondagen har med sig, utan att låta alltför negativ. Jag är tacksam för det jag fick som barn av Lasse och det han och hans fru har gjort för massor av människor.Dom är fantastiska och ett hjärta för trasiga familjer och par som haft de svårt. Tack Lasse för allt du gjorde vi ses en dag ovandär!


Ikväll bjöd vi hit svåger och svägerska och barnen Elvin och Svea väldigt spontant vi beställde pizza och käka och barnen sprang runt som vildar här och somnade gott på några minuter halv nio. Så nu sitter vi här och undrar om vi ska kolla nån film uppe i våra sängar ifall man nu skulle somna.

Go fredag på er ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar