9 nov. 2012

Vila

..... Fick  aldrig nån kladdkaka igår på jobbet eller orkade baka nån när jag kom hem. Jag nös och nös igår och kände mig allmänt förkyld så trött på detta sega förkylnings virus/ hosandet...

Svärmor hämta mig från jobbet och när jag kom hem så kunde jag få lite mat hon gjort så gott. Sen mös jag och E lite innan hon skulle läggas. Min man stack och hyrde "Johan Falks´nya"  dom är grymt bra tycker jag som älskar svenskt! Ser på nyheterna extra att Anna från Göteborg saknas hon är bara 9 år, jag ryser vilken mardröm. Jag skickar en bön till Gud om att hon ska hittas snarast och fort och i L I V E T. Tänker på min systers son som är nio år, visst dom är stora men ändå små. Så jag är så glad i dag när jag hör att hon är funnen och vid liv tackar dig G U D!! Måste va hemskt som förälder så maktlös tur att så många ställer upp och Missing people Sweden  grymt jobbat.

Så en lugn soft kväll i soffan blev det och jag somnade tidigt.
Sov själv inatt så grymt skönt men när man är lite halvdålig så drömmer man mycket när man yrar lite. Så det var tur jag inte blev mer störd i sömnen av nån liten.

Idag blir det vila och hoppas kunna somna en stund med, ska jobba i morgon med och vill bli frisk och kry. Min man har precis kört barnen till farmor & farfar.Han ska röja i källaren och jag får väl hjälpa till ett handtag eller två. 

Önskar er en grymt skön fredag!

Kram

1 kommentar:

  1. skönt att flickan är hittad! och att du blev ompysslad av svärmor med middag, det är aldrig fel, hoppas bara att du inte åkte på någon förkylning!! kram ♥

    SvaraRadera