19 nov. 2012

Nöjd med Vittra

Idag skulle vi inskola vår dotter på sitt nya ställe.... vi kom dit till samlingen och där hade dom tänt ljus och satt i ring och berättade vad dom hade varit med om i helgen.
Efter det var det pyssel dax dom hade plockat kottar förra v som nu torkat så fint och dom skulle nu dekoreras för att sen hänga ett snöre i och sätta i granen eller hänga i fönstret eller nåt.
Det var sen fri lek, spela på Ipad och fruktstund, sångsamling, mat och vila med film visning av Alfons Åberg sen ute lek. 



 Jag hade ju bitit sönder en tand i helgen och fick en akut tid kl två idag, passa ju perfekt för vi sluta på inskolningen halv två. Estelle fick följa med mig dit hon satt så duktigt och titta bekymrat när han borrade. Han är en härlig man som är från framsidan av Sverige så han lugna henne med att "din mamma är duktig" då fortsatte hon att spela och satt lugnt kvar. Sen fick hon en tandborste av honom för att hon var duktig. Dom hade precis skickat ut ett brev till Estelle och kallat henne dit så det var bra hon fick se hur det går till....

Vi handlade bullar på "ekstets konditori" och sen cyklar vi hem till mormor där Matteo varit idag. Det blir en mysig fika stund morfar är oxå hemma och det är full rulle.

Hemma blir det plättar och mormors nygjorda jordgubbsylt mums.

Bad för dom små änglarna och sen får dom sitta i våra sängar och kolla bolibompa innan sängen ropar på dom.


Kommer bli en skön kväll jag är så glad och nöjd med hennes förskola!!

Kram alla därute ♥

 
 
En intensiv dag men ack så underbar. Det kändes som ett himmelrike för barn. Underbar personal så gulliga mot alla barnen och som jag sagt förut fantastiska lokaler högt i tak och fin miljö. Jag är så nöjd och oerhört tacksam att vi fick plats här.

2 kommentarer:

  1. underbart att du är nöjd! Då blir hon också nöjd!

    SvaraRadera
  2. Åh, va skönt att det blev bra!!! 1:a ggn jag hör att dagis har IPad o film...lyxigt för henne :) Kram

    SvaraRadera