14 nov. 2012

Livet

I dag är en ny dag med nya möjligheter!


Efter att Estelle vaknade inatt vid tre och väcker sin bror och vill se på tv är det inte mer än rättvist att vi får sova till åtta idag. Så vi myser i sängen till bolibompa innan det blir sen frukost.















 Vi gör rulader idag Estelle och jag när Matteo sover. bacon,dijonsenap och lök rullar vi in lövbiffen i och sätter tandpetare och sen steker vi en fin yta, och bräserar dom i 45 min.







 Till det ungsbakad sötpotatis, vanlig potatis och palsternacka. Estelle som är vår vegetarian äter alla rotfrukter råa då funkar det....


Efter sagostund och lek med både duplo och doktor måste vi ut, jag blir tokig att gå här. Så en promenad och vi behöver både morötter och lök och havregryn så vi tar vägen om Maxi. De ÄR  varken roligt eller bra att ta med barn dit. De tar bara längre tid och jag blir matt av allt dom vill visa och Ha. Sen smiter Matteo när jag står i kö i förbutiken för köpa frimärken. Han sätter sitter i en bil kundvagn och är glad som en mört. När jag säger vi ska gå tittar han rakt fram och säger hej då!!! 

Det är mörkt när vi kommer ut,och jag hoppas att min man har kommit hem. Det har han huset lyser så fint och jag blir glad.

Kusni Noa kommer förbi och leker med Estelle, han tycker det luktar gott här och när jag för lax i ugn och de gör det,jag erbjuder honom mat och han är inte sen att tacka nej. Det går inte ner lättare för Estelle... att de ska va så svårt med kött och fisk.

Detta är hennes första skolfoto. Helt underbart söt och jag är en stolt mamma till henne

kram på er
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar