6 nov. 2012

Härlig dag

Vilken härlig dag, vaknade med mina små i sängen tidigt. Titta på bolibompa och sen var vi tvungna gå upp och göra oss i ordning för dagen. Estelle skulle till dagis och jag och ska med Matteo till doktorn. 
Solen skiner och det är så där lagom kallt, vi cyklar försiktigt för det är halt. Jag vill inte tänka på att jag snart måste gå till dagis för att lämna när man inte kan cykla mer, då får vi nog börja tidigt och de är säkert mörkt med... hujeda mig.

Vi cyklar hem från doktorn och ja äter frukost (hinner aldrig det på morgonen när hon ska iväg) han sitter bredvid och lutar sig så gulligt mot mig. Sen lägger vi oss i våra sängar och läser två böcker och han somnar. Jag går ner dammsuger, plockar och ska köra vår bil så den kommer utanför dörren... de var lättare sagt än gjort kan jag säga på den lilla uppfarten fy, men skam den som ger sig.Vi hade ju barnstolarna ute så jag passa på att städa och dammsuga ut bilen.


Så medan jag städar har jag en fläskfilé gryta som puttrar på spisen. Jag bara älskar sånt man slipper passa, och som går snabbt att göra som denna gryta och god är den med. Till det blir det blomkålsmos och sallad. 

Sån skön känsla att sitta här nu och känna att jag fått gjort så mycket, och halva dagen har bara gått.....


Vi hämtar Estelle från dagis och hon vill inte gå hem, i morse ville hon inte gå dit så det är tvära kast.
Vi cyklar till korvmojjen vi har ju inte ätit Matteo och jag för det blev så stressigt vid hämtningen. Sen går vi till biblioteket och läser sååå många böcker i flera timmar, så det börjar bli mörkt när vi cyklar hem. Hemma dukar barnen med mig och vi sätter på grytan så den blir varm och moset  och gör sallad, min man kommer precis in genom dörren när allt är klart. 

Sen har jag ett trevligt samtal med min svägerska från framsidan dom ska ha barn vilken dag som helst jätte spännande och så mysigt!



 Stolt mamma till dessa små söta änglar, dom kan reta gallfeber på mig vissa dagar men det är ändå alla andra goa stunder, skratt och roliga saker dom säger och alla oändliga kärlek som man får som gör mig otroligt glad och stolt. Tacksam att dom finns!



Unna er nåt gott ikväll....

Kram ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar